(VIDEO) VESTI KOJE NE SMETE DA VIDITE: Migrant sa sekirom napao dve devojčice u Šidu!

(VIDEO) VESTI KOJE NE SMETE DA VIDITE: Migrant sa sekirom napao dve devojčice u Šidu!

Dok se u Srbiji istinite vesti proglašavaju za lažne, veliki mediji vredno traže nebitne Fejsbuk statuse protiv migracije kako bi ih javno demantovali, sa druge strane ovo što će te sada videti nije vest za naslovne stranice, niti će biti udarna vesta na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. 

 

Migrant naoružan sa sekirom upao je u petak u večernjim satima u kuću porodice Štimac, koja se nalazi u u lici Srete Slavujevića u Šidu

Na vanrednoj sednici Saveta za bezbednost opštine Šid, doneta je odluka da se traži zatvaranje prihvatnog centra za migrante koji se nalazi u ovom pograničnom gradu sa Hrvatskom, prenose Novosti.

Ovo je usledilo posle incidenta koji se desio pre dva dana, kada je migrant upao sa sekirom u kuću porodice Štimac u Šidu.

Migrant naoružan sa sekirom upao je u petak u večernjim satima u kuću porodice Štimac, koja se nalazi u u lici Srete Slavujevića u Šidu. U tom trenutku u kući su bile same dve maloletne devojčice, jedna od devet i druga od 11 godina.

Pročitajte još:
(VIDEO) LAŽU NAROD: Ukoliko su snimci migranata stari, zašto policajci i vojnici nose maske? Zašto migranti kažu da su sad došli…
(VIDEO) UHAPŠEN MIGRANT, SVIREPO ZAKLAO MLADIĆA: Izgledao je srećan, zato sam ga ubio!
Čovek iz Gline istukao migranta koji mu je provalio u kuću, uhapšen jer je branio porodicu!

– Kada sam se vratila kući, vrata su bila širom otvorena a moje ćerke uplakane. Tada su mi rekle da je upao migrant sa sekirom u ruci, govorio im je nešto, ali nisu razumele. Uzeo je dva mobilna telefona i novčanik – priča Branislava, majka devojčica i kaže da je pobegao preko bašte, koja se nalazi neposredno u blizini pruge duž koje se migranti svakodnevno kreću u želji da nađu način kako da pređu granicu.

Meštani ove ulice, kako ističu, stalno strepe od migranata, ulaze u njihova dvorišta, bašte uzimaju šta hoće. Sve ovo je bila kap, koja je prelila čašu, da opštinsko rukovodstvo donese ovakvu odluku.

– Fizički obračuni, pljačke, ovo nije prvi put. Mi nećemo biti taoci, migranata. Bili smo dobri domaćini, ali nećemo dozvoliti da neko zloupotrebljava dobrodošlicu.

– Tražimo od svih nadležnih institucija, da se reši ovaj problem, a mi od naših zahteva odustati nećemo. To je da se zatvori prihvatni centar migranata u Šidu – izjavio Predrag Vuković, predsednik opštine Šid, posle vanredne sednice Saveta za bezbednost.

BONUS VIDEO – Kako su migranti brutalno prebili našeg državljanina, a za to dobili kaznu od samo 5.000 dinara kao i zbog čega iz sudskih arhiva nestaju presude protiv migranata možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Vestidana.rs/Novosti/Telegraf

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite