(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranti silovali Šveđanku, snimak uživo na Fejsbuku gledalo 60.000 ljudi!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranti silovali Šveđanku, snimak uživo na Fejsbuku gledalo 60.000 ljudi!

Grupa migranta brutalno je silovala Šveđanku, a zlostavljanje je prenošeno direktno na Fejsbuku. Dodatno užasavajuća je i činjenica da je snimak silovanja koji je emitovan uživo jako brzo našao publiku i gledalo ga je čak 60.000 ljudi, a isečci i fotografije napada se sada mogu pronaći i na internetu. 

Trojica migranata sa leve strane i žrtva na krevetu desno

Trojica mladih muškaraca koji su učestvovali u silovanju u Švedskoj i to direktno prenosili na Fejsbuku, osuđeni su u utorak na strogi zatvor u gradu Upsali, u blizini Stokholma.

Rezi Mohamedu Ahmadiju (21) određena je zatvorska kazna od dve godine i četiri meseca zbog silovanja, a Majsami Afšaru (18) jednogodišnja kazna zbog silovanja. Njih dvojica su Avganistanci koji su dobili azil u ovoj skandinavskoj zemlji, a trećeoptuženi Emil Khodagoli (24) je švedski državljanin avganistanskog porekla.

On je osuđen na šest meseci zatvora zbog teške povrede integriteta žrtve jer je snimao i objavio video, a nije sprečio niti prijavio zločin.

Dvojica silovatelja su napala tridesetogodišnju ženu u jednom stanu u Upsali 22. januara, i to prenosili na Fejsbuku u zatvorenoj grupi koja ima 60.000 članova.

Pročitajte još:
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranti izboli čoveka i sve prenosili na Fejsbuku, napad poruka za majku!
ZARIO JOJ ŠPRIC U VRAT: Migrant maneken bičevao, pa ubio devojku u kadi! (FOTO)
VUČIĆ: Formiraćemo Balkansku uniju sa Albancima, Đukanovićem, Bosnom i Makedonijom!

Jedna 21-godišnja devojka je to videla i odmah alarmirala policiju, koja je lokalizovali i privela trojicu muškarca iste večeri. Snimak je brzo skinut s ove društvene mreže, ali ostaje gorak ukus jer su mnogi videli i ništa nisu učinili da zločin prekinu.

Dvojica silovatelja su priznala polni odnos sa žrtvom, ali su tvrdili da je bio dobrovoljan. Tužioci su govorili da je Šveđanka bila pod dejstvom alkohola i drogirana. Sva trojica žrtvi moraju da platie oko 35.000 evra odštete i kamatu na tu sumu.

Delove uznemirujućeg prenosa možete videti na sledećim snimcima:

Na drugom video mogu se videti nasmejani migranti sa vatrenim oružjem, kao i žrtva pripadnica većinske populacije koja se nalazi bespomoćna na krevetu.

Švedska je u poslednjih deset godina postala zemlja broj 1 po broju silovaja na evropskom kontinentu, a opozicione stranke i pokreti takav razvoj događaja objašnjavaju kao direktnu posledicu masovne migracije.

BONUS VIDEO – Kako je Ana Branabić na konferenciji u Londonu pozvala migrante iz Afrike da se nasele u Srbiji i obećala im državljanstva pogledajte u sledećoj emisiji:

Izvor: Dnevna Gazeta/Jutarnji.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite