(FOTO) POSLANICA: Devojčice koje su silovali migranti neka začepe usta, jer štete multikulturalizmu!

(FOTO) POSLANICA: Devojčice koje su silovali migranti neka začepe usta, jer štete multikulturalizmu!

Retorika mržnje i opravdavanja nasilja postaje sve učestaliji fenomen među ultra-liberalnim partijama, ali je poslanica donjeg doma Velike Britanije Naz Šah svojom izjavom da žrtve pedofilije treba da citiramo „začepe usta za dobro multikulturalizma“ uspela da zgrozi svetsku javnost.

Naz Šah poslanica donjeg doma Velike Britanije koja sebe ističe kao predstavnika islamske i migrantske zajednice u toj zemlji, poručila je preko svog Tviter naloga da žrtve silovanja u gradu Roterhamu njih oko 1.400 koje su počinili migranti nad devojčicama evropskog porekla, ne smeju da pričaju o svom zlostavljanju.

Istaknuta poslanica Laburista, podelila je na svom zvaničnom profilu poruku kojom poručuje žrtvama monstruoznih zločina da da začepe usta za dobro multikulturalizma.

Šah je retvitovala status jednog britansko levičarskog pisca koji je u celosti glasio“ Te devojčice iz Roterhama jednostavno moraju da začepe usta. Za dobrobit različitosti“.

Pročitajte još:
DANSKA MINISTARKA ODBRUSILA: Migranti rat je gotov, vratite se kući i obnovite zemlju nema više azila!
(VIDEO) LICEMER: Migranti došli ispred vile Džordža Klunija, nije primio čak ni decu! Ostali pod vedrim nebom!
ŠVEDSKA PRAVDA: Silovao i tukao devojčicu (12), dobio 7 dana dobrotvornog rada! Dete oćelavilo od stresa!

Nakon ogorčene reakcije javnosti Šah je obrisala status sa Tvitera. Direktorka komisije za ljudska prava Rebeka Hilsenrat osudila je ponašanje poslanice migrantskog porekla.

„Moramo da držimo žrtve ovih zločina u središtu debate i da se uvek imamo na umu da tišina ne pomaže različitosti“ rekla je Hilsenrat.

Naz Šah je migrantkinja druge generacije, stara je 43 godine, a uprkos brisanju statusa napala je britanske medije koje su izveštavali o njenoj mrziteljskoj retorici u optužila ih za neodgovornost.

Više o zločinima u Roterhamu možete pogledati na srpskom jeziku u emisiji produkcije Centar posvećenoj demografskoj destabilizaciji Srbije i Evrope, terorizmu, migrantskom nasilju i njegovom zataškavanju.

Izvor: Dnevna Gazeta/The Sun

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite