GRADONAČELNIK VENECIJE: Ubićemo svakoga viče Alahu Akbar, teroriste sa Kosova šaljem direktno kod Alaha!

GRADONAČELNIK VENECIJE: Ubićemo svakoga viče Alahu Akbar, teroriste sa Kosova šaljem direktno kod Alaha!

Gradonačelnik Venecije Andrea Gnasi poručio je da će svakoga ko se razdere “ Alahu Akbar“ nadležni organi „Poslati direktno kod Alaha“ govoreći o pokušaju terorsitičkog napada u tom gradu koji su planirali teroristi sa Kosova.

Gradonačelnik Luiđu Brugnaro rekao je na konferenciji za novinare da će Venecija imati agresivniji pristup prema terorizmu prenosi The Times.

„Ukoliko bilo ko istrči na trg Svetog Marka i uzvikne Alahu Akbar, odmah ćemo ga eliminisati. Moja poruka je žargonska i na našem dijalektu Veničana, Ghe Sparema (Upucaćemo vas)“.

Lokalna policija u Venecije nedavno je uhapsila džihadistu sa Kosova koji je planirao da postavi bombu na jedan od mostova u Veneciji čime bi ubio na stotine ljudi..

Brugnaro je pozdravio  hapšenje kao primer uspešnosti policije u Veneciji i čvrstog pristupa prema onima koji donose pretnju terorizma.

„U Veneciji uhapsili smo 4 terorista koji su hteli da dignu u vazduh most Rialto, rekli su da žele do odu kod Alaha. Poslaćemo ih mi direktno kod Alaha da ne mogu da prave štetu“ rekao je Brugnaro o teroristima sa Kosova.

Levo orijentisano gradonačelnik Firence napao je Brugnara za političku nekorektnost, sa porukom da će čim ga vidi početi da viče „Alahu Akbar“.

„Ja nikad nisam bio politički korektan, ja sam nekorektan“ odgovorio je Bruganaro. „Ja ću pucati, mi ćemo pucati…ako želite da me ubijete možda ću i ja da se branim“.

Izvor: Dnevna Gazeta/Daily Caller

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite