DANICA DRAŠKOVIĆ O MIRI MARKOVIĆ: Naređivala je i smeštala mu je politička ubistva, njene priče su bolesne

DANICA DRAŠKOVIĆ O MIRI MARKOVIĆ: Naređivala je i smeštala mu je politička ubistva, njene priče su bolesne

Danica Drašković, supruga lidera SPO, ogorčena je zbog tvrdnji Mire Marković da su politička ubistva devedesetih nameštena tadašnjoj vlasti kako bi se srušio i kompromitovao Slobodan Milošević.

Mira Marković(Foto:Printscreen)

Draškovićeva kaže da je to što Markovićeva nije dostupna organima pravde „kriminal“.

– Nisu dostojne nikakvog komentara njene bolesne priče o bilo čemu, a posebno o političkim ubistvima koja je ona smestila svom mužu, tražila ih i naređivala. Okončani sudski procesi i kazne njenim drugovima, koji su sve priznali, najbolji su komentar. Kriminal je to što je ona van domašaja pravde, za ta ubistva u kojima je nesporna njena uloga i odgovornost, kao i to što dobija veliki medijski prostor da napada svoje žrtve – navodi Draškovićeva.

Devedesetih je pokušan atentat na Vuka Draškovića u Budvi, kao i na Ibarskoj magistrali, kada su poginula četvorica članova SPO. Odmah nakon ovih incidenata Drašković je optužio tadašnju vlast Slobodana Miloševića za ubistva i atentat na njega.

Podsetimo, Mira Marković dala je ekskluzivni intervju Kuriru, u kom je između ostalog navela da SPS Slobodana Miloševića koristi samo za kampanju, kao i da ta partija više ne postoji, već je „pod lipom“.

Odmah posle toga usledile su oštre reakcije SPS koji su u saopštenju naveli da Mira Marković „želi da ih uništi, kao što je uništila Slobu“.

Izvor: Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite