SVAĐA U OPOZICIJI: Radulović optužio Đilasa da mu je ukrao predizborni program

Beograd — Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović prebacio je Draganu Đilasu da je prekopirao njegov predizborni program za Beograd.

Saša Radulović(Foto:Printscreen)

„Mnogo nam je drago da je programska tačka DJB o besplatnim vrtićima postala deo programa ostalih političkih opcija. Cena je oko 30 miliona evra na godišnjem nivou. Još samo da kažu kako će to da plate. DJB kaže: oporezivanje neizgrađenog građevinskog zemljište tajkuna“, napisao je Radulović na svom Tviteru.

On je time aludirao na tvit u kome kandidat za gradonačelnika liste „Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!“, obećava Beograđanima besplatna obdaništa.

Nakon toga, Radulović je i napisao i da se nada da će Đilas priznati Beograđanima da je pogrešio što je veliki broj njih, dok je on bio gradonačelnik, preskupo plaćao cenu vrtića, kao i da će prihvatiti tačku programa DJB da Beograd vrati roditeljima te pare.

Radulović je dodao i da niko ko je zloupotrebljavao javne resurse neće moći da se sakrije iza rečenice: „Nije vreme da napadate opoziciju“.

„Paraziti nisu opozicija. Paraziti su paraziti. Ko god želi da se zove opozicijom bi morao da se ogradi od svega što rade paraziti“, napisao je Radulović na Tviteru.

Izvor: B92

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite