DA LI NAS ČEKA NOVI DŽEJMS BOND: Danijel Krejg ucenjuje i uslovljava za snimanje novog filma!

DA LI NAS ČEKA NOVI DŽEJMS BOND: Danijel Krejg ucenjuje i uslovljava za snimanje novog filma!

Da nas čeka promena glumca za novi film o Džejms Bondu?Dvedeset peti film o agentu 007 režiraće proslavljeni britanski reditelj Deni Bojl, ali glavni glumac Danijel Krejg, kao i producenti filma, imaju jedan uslov, pišu britanski mediji.

Danijel Krejg (Foto: Screenshot)

Oskarovac Bojl već neko vreme važi za Krejgovog favorita. Međutim, za Bojla se tvrdi da ima svoj scenario, napisan sa njegovim saradnikom na „Trejnspotingu“ Džonom Hodžom, koji konkuriše onome čiji su autori redovni scenaristi filmova o Bondu Nil Parvis i Robert Vejd.

Britanski novinar Baz Bamigboj, poznat kao pouzdan izvor informacija kada su filmovi o Džemsu Bondu u pitanju, tvrdi da će Bojl režirati film, ali pod uslovima koje postave producenti.

– Deni Bojl će režirati sledeći 007 film, 25. Bonda, čije snimanje treba da počne krajem godine, ukoliko scenario Džona Hodža bude odobren. Producenti Barbara Brokoli, Majkl Vilson i Danijel Krejg su spremni da to omoguće –  napisao je Bamigboj na Tviteru. 

Ukoliko su ove tvrdnje tačne, to znači da producenti i sam Danijel Krejg imaju zaista mnogo poverenja u Denija Bojla, budući da su spremni da odbace Parvisa i Vejda, autore scenarija poslednjih šest filmova o Džejmsu Bondu od 1999. godine, piše britanski Ekspres.

Izvor: B92.net/Informer/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite