Jelena Milić urlala na voditelje i pravdala bombardovanje uranijumom, Danica Grujičić napustila studio! (VIDEO)

U Jutarnjem programu televizije Hepi došlo je do žestoke rasprave između neourohirurga prof.dr Danice Grujičić i direktorke centra za Evroatlantske studije Jelene Milić.

Sva]a na TV Hepi (Foto: Screenshot)

Danica Grujičić je ponovo podsetila javnost na katastrofalne posledice NATO bombardovanja i na sve veći broj obolelih od kancera u Srbiji posle bombardovanja osiromašenim uranijumom, jer je broj zabrinjavajući kada se uporedimo sa svetom, što je Jelena Milić opisala kao „zloupotrebu u političke i ekonomske svrhe“, negirajući negativne posledice bombardovanja pozivajući se na njoj znane „zvanične izvore“. U jednom trenutku, Jelena Milić, se pozvala i na „otvorenu komisiju NATO pakta“!

Nakon što je dr Grujičić podsetila sve da je NATO prvo negirao da je uopšte gađao SRJ osiromašenim uranijumom, Jelena Milić je optužila da je „vrbovana od strane Rusa“ i počela da govori o svom pokojnom dedi. U jednom trenutku, voditelj Milomir Marić je upitao Jelenu Milić – Ko je bombardovao Srbiju, Danica ili NATO? Dr Grujičić je NATO nazvala „zločinačkom organizacijom“.

Na opravdavanje NATO bombardovanja od strane Jelene Milić, dr Grujičić je upitala – Zašto je bilo potrebno izazvati ekološki genocid, bombardovati hemiju u Subotici? Na to pitanje nije dobila odgovor, već je Jelena Milić promenila temu razgovora.

Nakon toga je počela i da iznosi lične optužbe na račun prof. dr Danice Grujičić, koja je, zbog takvog ponašanja, demonstrativno napustila emisiju.

Izvor: Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite