BUM! BUM! DOĐI OVAMO: Tramp objašnjavao teroristički napad i kako se obračunati sa islamistima (VIDEO)

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas na skupu Nacionalne asocijacije vlasnika oružja (NRA) u Dalasu da bi oružje zaustavilo teroristički napad u Parizu da ga je bilo, praveći prstima pokret kao da ima oružje u ruci i uzvikujući bum, bum.

Predsednik SAD (Foto: Screenshot)

„Da je ijedan zaposleni ili… jedna osoba iz ove prostorije bila tamo sa pištoljem“ napadači bi bili zaustavljeni u svojoj nameri, rekao je Tramp, preneo je Skaj njuz.

„Teroristi bi pobegli ili bi bili upucani i to bi bila potpuno drugačija priča“, istakao je američki predsednik.

Tada je Tramp napravio gestikulaciju kao da puca uzvikujući bum, i simulirajući pucanje na nevine žrtve:

„Bum, dođi ovamo. Bum, dođi ovamo. Bum, dođi ovamo. Bum“.

U terorističkim napadima u Parizu 2015. godine ubijeno je 130 ljudi.

„Niko u Parizu nije imao oružje i svi pamtimo više od 130 mrtvih ljudi, i ogroman broj užasno, užasno ranjenih“, naveo je Tramp.

Njih je, kako je istakao, brutalno ubila mala grupa terorista, koja je imala oružje. Imali su vremena i jednog po jednog su ubijali“, rekao je Tramp.

Američki predsednik je rekao da ako hoćemo da zabranimo oružje, onda treba da branimo i upotrebu svih kombija i kamiona, koji teroristi sada koriste kao novi oblik ubijanja.

Tramp se zatim osvrnuo na London i na napade nožem u tom gradu.

„Nedavno sam pročitao priču o tome da je u Londonu, koji ima neverovatno čvrste zakone o oružju, ođednom prestižna bolnica izgledala kao da je u centru ratne zone zbog užasnih rana. Da, tako je, oni nemaju oružje, imaju noževe i krv svuda po podovima bolnica“, rekao je Tramp.

Izvor: Tanjug

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite