OPTUŽBE NA RAČUN SRPSKE LISTE: Pili i gostili se na Haradinajevoj proslavi, kao da nam nije naneo zlo!

„Nakon kriminalnog i veleizdajnički učešća predstavnika „Srpske liste“ na čelu sa predsednikom Goranom Rakićem na proslavi rođendana stranke Ramuša Haradinaja više je nego jasno da srpska vlast sigurnim koracima ide ka priznanju nezavisnosti takozvane države „Kosovo“ stoji u saopštenju inicijative „NEMA PREDAJE KOSOVA I METOHIJE“ koje potpisuju Nemanja Petrović i Ognjen Tomić.

Ramuš Haradinaj (Foto: Screenshot)

U saopštenju se dalje navodi „Došlo je vreme da srpski narod ustane i suprotstavi se izdaji koju u delo prenosi režim u Beogradu! Pitamo gospodina Rakića da li je uz šampanjac od Rašuma Haradinaja dobio informacije o ubicama Olivera Ivanovića? Postavljamo pitanje Srpskoj Listi da li su na priređenom koktelu postavili pitanje Ramušu Haradinaju šta je sa ubijenim i nestalim Srbima u periodu od 1998 godine pa do dana današnjeg?“

Inicjativa optužuje Srpsku Listu da je postala direktan neprijatelj države: Gospodo predstavnici srpskog naroda na Kosovu i Metohiji da li ste pitali Ramuša Haradinaja ko je organizovao pogrom srpskog naroda 2004. Godine? I na kraju, da li zaista mislite da ćete se izvući sa ovakvim činom izdaje? Od danas ste gospodo sa „Srpske liste“ vi narodni neprijatelji i izdajnici koji su direktno prekršili Ustav Republike Srbije! Vi i vaši pokrovitelji, kako u Beogradu tako i na Zapadu, čije ste poslušne marionete od danas nećete imati mira.

Srpski narod je rešio da ustane, a mi kao inicijativa „Nema predaje Kosova i Metohije“ ćemo samo pomoći u tom nastojanju. Uz niz udruženja, sindikata i pojedinaca, front u odbrani Srbije svakodnevno raste, i bliži se dan kada ćemo svi ustati i nedvosmisleno i odlučno reći da nema predaje Kosova i Metohije. Zapamtite, ničija nije do zore gorela- stoji u saopštenju inicijative.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite