Na skupu za slobodu govora migranti i liberali doveli MMA borce da tuku ljude, šamarali i policajce! (VIDEO)

Zastrašujuće scene obišle su svet, kada je napadnut skup kojim se zahteva sloboda govora u Velikoj Britaniji napadnut od strane ekstremnih levičara, ultra-liberala i islamista koji su na skup došli sa MMA borcima migrantskog porekla u pokušaju da prekinu skup Day for Freedom. Agresivna masa je tvrdila da su došli da se bore protiv fašizma i neo-nacisitčke ideologije koje se promoviše na skupu, iako su među govornicima bili Jevreji, homoseksualci i ljudi različite boje kože.

MMA borac Muhamed Hidžab (Foto: Screenshot)

Nekoliko sukoba izbilo je u Londonu tokom skupa Dan za slobodu, na kome su učestvovali između ostalih poznati novinar Tomi Robinson, Milo Janopulos, Lauren Southern, novinar Gavin MekGinis, lider UKIP-a Džerard Baten koji je u Srbiji poznat po tome što je Kosovo nazvao narko državom koja trguje organima i mnogi drugi.

Skup je organizovan u znak revolta prema gušenju slobode govora u Velikoj Britaniji, nedavno se veliki broj političkih aktivista, novinara i komičara našao na udaru režima zbog „političke nekorektnosti“ što je izazvali zabrinutost velikog broja građan,a zbog neobjektivnog tumačenja zakona o govoru mržnje kojim se progone politički protivnici i predstavnici medija.

Uprkos činjenici da su na skupu govorili homoseksulac jevrejskog porekla Milo Janopulos, Šazia Hobs aktivistkinja poreklom iz Avganistana i mnogo drugi pripadnici rasnih i seksualnih manjina, to nije sprečilo grupe koje se deklarišu kao „anti-fašisti“ da napadnu skupi i skandiraju okupljenima da su „nacisitčki šljam“ uz nošenje parola da se na skupu promoviše mržnja.

„Jevrejski gej nacista“ Milo Janopulos

Islamistički Jutjuber i propovednik mržnje prema ne-muslimanima Ali Dava pokušao je da upadne na skup i održi govor tvrdeći da on ima pravo da govori na skupu na osnovu slobode govora, iako nije pozvan da bude govornik, na šta je dobio objašnjenje da privatna lica nisu u obavezi da mu obezbede slobodu govora već se ona odnosi na državne organe koji moraju da zaštite pravo građana da kažu šta misle.

Ali Dava je došao u pratnji MMA boraca od kojih je najpoznatiji bio Muhamad Hidžab, koji je ušao u sukob sa okupljenima na skupu, a zatim tvrdio da je on napadnut prvi iako se na snimku vidi kako nasrće na starijeg čoveka. Pored toga poznati MMA borac je ošamario policajca.

Snimak celog skupa možete pogledati ovde:

Intervju Mila Janopulosa nakon skupa možete pogledati na engleskom jeziku:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite