DESNICA PORUČUJE: Neki su se danima naslađivali, ali karatista Kosova danas nema u Novom Sadu!

Član predsedništva Srpske desnice i Pokrajinski poverenik pokreta 1389, Mihailo Janjić obratio se danas javnosti nakon najnovijih dešavanja oko odrzavanja karate turnira u Novom Sadu na kojem je trebala učestvovati i tzv. država Kosovo. Ponosni smo što je država pokazala stav, dostojanstvo i odolela pritiscima i ucenama u slučaju nastupa karatista takozvanog „Kosova“.

Mihailo Janjić (Foto: Facebook)

Otkazivanje gostoprimstva nije samo dokaz poštovanja Ustava i zakona, nego i hrabrosti i doslednosti pokazane u ovom trenutku. – Juče sam bio na višesatnim sastancima sa vrhom vlasti u Beogradu i svedočio koliki su pritisci bili. Čestitam državi, čestitam vlastima, ali i svima onima koji su sumnjali i naslađivali se, misleći o svom, a ne nacionalnom interesu – kaže Janjić.

Janjić ističe da je pokret 1389 uvek uz i za nacionalni interes koji će zastupati beskompromisno i u svim okolnostima, što se videlo i u ovom slučaju. Podsećamo da je za danas Janjić najavio blokadu grada Novog Sada ali da se od takvog koraka odustalo zbog kako se ističe pozitivnog ishoda.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite