Mladi beže iz zemlje zbog tiranije, dok im ministri prete da će im oduzimati decu, ukoliko ih budu imali!

U momentima kada je Srbija na korak od gubljenja svoje državnosti, svog nacionalnog identiteta, kada zapad preko svoje marionetske vlasti u zemlji vrši ogroman pritisak na celokupan srpski narod i dovodi u pitanje opstanak istog na nama je da dignemo svoj glas, suprotstavimo se i izbegnemo propadanje. Sistematski zadnjih decenija radi se na uništavanju najjačeg stuba našeg društva a to je porodica.

Piše: Nemanja Petrović

Nemanja Petrović (Foto: Screenshot)

Mladi u velikom broju odlaze iz zemlje a ostatak je podvrgnut tiraniji koja iz dana u dan postaje sve veća. Ministri nam prete oduzimanjem dece, nameću nam obaveznu vakcinaciju, dovedeni smo na ivicu opšteg siromaštva, menjaju se moralna načela koja umesto zdrave porodice donose pederastiju, blud i razvrat. U kakvom ćemo to svetu ostaviti svoju decu, šta im to nudimo!? Zbog svega ovoga i još mnogo toga u ime inicijative „Nema predaje Kosova i Metohije“ i u svoje lično ime pozivam srpski narod na veliki narodni protest „Decu vam ne damo“, 19. maja (nedelja) od 17 časova na trgu Republike u Beogradu.

Naša je obaveza da se priključimo organizatorima ovog skupa i udruženim snagama stanemo u odbranu svoje dece, njihove budućnosti i budućnosti srpske države. Više ne smemo stajati sa strane i čekati dok nam oduzimaju jedno po jedno,jer ako nam decu uzmu šta nama to ostaje!? Zahvalio bih se ovom prilikom Jovani i Vladimiru Stojkoviću koji su nesebično pomagali naše proteste i akcije i time jasno stavili do znanja svima da se nisu uplašili i da su spremni za borbu.

Ovo je još jedan pokazatelj da se možemo i moramo ujediniti oko najvažnijih pitanja. Stoga pozivamo crkvu, vojsku, policiju, dijasporu da nam se odazovu i priključe u ovoj borbi. Ovom prilikom bih pozvao političke stranke i organizacije da ukoliko dođu na skup ni u kom slučaju ne nose stranačke zastave i obeležja, u suprotnom će biti udaljeni sa protesta.

Stanimo pod jedan, srpski barjak i recimo ne, oduzimanju naše dece, oduzimanju Kosova i Metohije, oduzimanju Srbije.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite