NEMANJA PETROVIĆ: Za informaciju „profesionalnim novinarima“ Ratko Mladić je heroj, a mi nemamo nikakve veze sa Karleušom!

Nakon naslova Blica „Antovakcinaši veličali Mladića, vređali gejeve i izazivali haos“ o protestu roditelja koji se zalažu za pravo izbora po pitanju vakcinacije dece, oglasila se inicijativa Nema predaje Kosova i Metohije koja je bila među organizatorima skupa.

Nemanja Petrović (Foto: Press Centar)

Nemanja Petrović iz navedenog pokreta kaže da je izveštavanje medija bilo sramno. „Blic je pokušao da iskompromituje veličanstveni skup, pa bih hteo da poručim urednicim tih novina isti što i na konferenciji za medije nekoliko dana pre protesta. Mi nećemo dozvoliti otimanje naše dece. “

Na naslove da su vređali seksualne manjine Petrović kaže da će se njihova inicijativa suprotstaviti  uvođenju zakona kojim bi se istopolnim parovima dozvolilo usvajanje dece.

„Dodali bi još nekoliko stvari a vezano za pisanje Blica. Ratko Mladić je srpski heroj a ne ratni zločinac! Sa Jelenom Karleušom imamo veze koliko i vi gospodo iz Blica sa profesionalnim izveštavanjem. Vidimo se uskoro na ulici!“

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite