SILOVALI DETE OD 10 GODINA NA GROBLJU: Policija krije identitet trojice napadača, zbog političke korektnosti!

SILOVALI DETE OD 10 GODINA NA GROBLJU: Policija krije identitet trojice napadača, zbog političke korektnosti!

Devojčica od 10 godina napadnuta je od trojice muškaraca nakon što se vraćala iz škole. Dete je silovano na groblju u mestu Ostervala u Švedskoj, prenose novine Aftonbladet. 

Foto: Pixabay

Incident se desio u utorak u 3 sata popodne, prema policiji akt silovanja su počinila trojica napadača. Barem jedan od njih je sigurno učestvovao u silovanju devojčice.

„Nijedna osoba nije uhapšena, ali imamo dobar opis napadača.“ rekao je istražitelj policije Daniel Nilson, ali je na pitanje da se opis predstavi javnosti odbio da to uradi. Ovo je izazvalo spekulacije da policija odbija da obavesti javnost o opisu napadača, jer se radi o migrantima imajući u vidu da sam opis ne bi uticao na istragu, jer počinioci već znaju da su identifikovani iz izjave istražitelja.

Policija je poslala pse tragače na mesto zločina u nadi da će biti pronađeni materijalni dokazi napada. Prema Nilsonu policija ima jasnu sliku šta se dogodilo i nema sumnje da se zločin na groblju desio. Nilson je ipak odbio da daje dalje komentare na pitanja novinara o opisu napadača.

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite