NOVINAR UHAPŠEN ZBOG REPORTAŽE: Silovana devojčica od 11 godina, optuženo 28 migranata i 2 žene! (VIDEO)

Poznati britanski novinar Tomi Robinson uhapšen je ispred suda u Lidsu tokom reportaže o grupnim silovanjima koje su vršili migranti. Rodi se o slučaju u kome je učestvovalo 28 muškaraca i 2 žene koje su podstrekivale i pomagale u zlostavljanju engleskih devojčica.

Nezavisni novinar Tomi Robinson uhapšen je od strane policije sa obrazloženjem da reportaža koju pravi o masovnim silovanjima dece u Lidsu predstavlja remećenje javnog reda i mira. Uprkos protestvovanju Robinsona koji je tražio da mu se obrazloži na koji način je povredio javni red, policija ga je uhapsila i ubacila u maricu.

„Najmlađa devojčica koju su silovali imala je samo 11 godina. U silovanjima je učestvovalo 28 muškaraca i 2 žene, a 30% tih muškaraca nosi ima Muhamed“, rekao je novinar tokom svoje reportaže dok su ga migranti koji su optuženi za napade vređali, a jedan od takozvanih izbeglica mu je poručio da je k*rvin sin.

BREAKING: Tommy has been arrested outside the court for “incitement/breach of the peace” mid livestream while waiting for the verdict on a grooming gang trial. He is currently in custody and we are contacting his solicitor. Updates to follow.

Gepostet von Tommy Robinson am Freitag, 25. Mai 2018

Kako Robinson objašnjava u silovanjima su pored muškaraca učestvovale i njihove žene koje su podstrekivale i pomagale svojim muževima u prikrivanju zlostavljanja devojčica.

Robinson je trenutno u pritvoru zbog remećenja javnog reda i mira. Poznati novinar koji ima preko 700.000 pratilaca na Fejsbuku se nalazi pod uslovnom kaznom pa bi ukoliko bude kažnjen za remećenje javnog reda i mira mogao da se nađe u zatvoru. Naime novinar je osuđen za manipulacije sa hipotekom, koje je prvobitno priznao da bi kasnije objasnio da se radi o „nameštaljki bezbednosne službe“ koja ga je primorala da prizna krivicu, zbog pretnji da će se i njegova trudna supruga naći u zatvoru,

Policija je Robinsonu oduzela i telefon kojim je snimao incident.

https://www.facebook.com/thetommyrobinson/videos/1259838800818838/

Izvor: Dnevna Gazeta

 

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite