NEMANJA PETROVIĆ: Klovn Đurić nam priča o civilizovanom otporu, dok nam na Kosovu razbijaju glave!

Danas je na Kosovu i Metohiji troje Srba povređeno, od kojih jedan teže, u kukavičkom i besramnom napadu šiptarskih terorista. Albanci su kamenjem zasuli grupu golorukih Srba, čiji je jedini greh to što su došli u crkvu kako bi zajedno i saborno obeležili seosku slavu. Još jedan u nizu incidenata koji jasno pokazuju stanje u kom se nalazi srpski narod u našoj južnoj pokrajini.

Piše: Nemanja Petrović

Nemanja Petrović (Foto: Press Centar)

Želeo bih ovom prilikom u svoje ime, ispred inicijative „NEMA PREDAJE KOSOVA I METOHIJE“, ali i u ime celokupnog srpskog naroda da iskažem bes, sramotu i nemoć koju osećamo pošto vam braćo i sestre ne pomažemo u meri kako bi morali i jer Vam ne obezbeđujemo prevashodno fizičku bezbednost koju bi svaki čovek morao da ima.

Sramota me je jer Srbija danas priča o novom ministru finansija, jednom u nizu hokštaplera i ološa, koji je došao da nastavi pljačkanje svoje zemlje, a ne o vama, na Kosmetu razapeta, braćo i sestre. Sramota me je jer je o ovom napadu u udarnom Drugom dnevniku Radio Televizije Srbije bilo svega nekoliko rečenica. Sramota me je jer je onaj klovn Marko Đurić još jednom izneo tezu o nekom civilizovanom otporu dok vas dole satiru, razbijaju vam glave, pljačkaju vas i ubijaju. Sramota me je jer se ovde priča o nekom festivalu „Merdita“, koji se održava već niz godina i koji služi samo za dobijanje jeftinih poena, onih koji ga već godinama „sprečavaju“ a nikako da ga spreče.

Sramota me je braćo i sestre jer smo mi ovde bezbedni, dočekaćemo i veče i jutro dok vi nikada niste sigurni za svoj život. Sramota me je svih organizacija, pokreta, stranaka, udruženja, pojedinaca koji ne žele da se saberu i stanu u vašu odbranu već se godinama kusuraju na Vaš račun.

Možda ova inicijativa neće moći da vas zaštiti, donese vam bezbednije sutra ali ćemo se boriti, to vam obećavam. I pozivamo celu Srbiju da ustane na noge, pogleda se u oči, sabere se i krene putem oslobođenja. Mi ćemo uskoro opet na ulicu jer nam je samo to preostalo. A vi se držite, pokazali ste da to umete i znate i sačekajte neku bolju Srbiju da stane iza vas.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite