ALEKSANDAR BALAN: Društvene mreže su postale brlog za neo-liberalizam i diskriminaciju nacionalista

Progon nacionalista na drustvenim mrezama Kao sto mozda znate posle pobede Trumpa na izborima u Americi , zido liberalni mocnici koji su vlasnici gotovo svih americkih i evropskih medija-a i drustvenih mreza su za krah njihove miljenice Hillari optužili ruske hakere i nacionalisticke i konzervativne stranice na internetu.

Piše: Aleksandar Balan (Nacional Hrisćanski pokret Rumuna Srbije)

Aleksandar Balan (Foto: Facebook)

Od tada Zukeberg počinje takozvanu borbu protiv fake news-a, tojest, protiv svih koji se ne slažu sa njihovim globalističkim pro-gej i anti hriscanskim vrednostima.

Ovo je dovelo do prave hajke na Facebook-u i Twitteru protiv nacionalistickih stranica i profila.Tako su recimo u Rumuniji, preko 10.000 profila prominentnih Rumuna i novinara koji već godinama bez problema postiraju na Fb odjednom izbrisani. Medju njima se nalaze Dan Tanasa, Daniel Roxin, Albin Marinescu, stranice NEAMUNIT, Noua Dreapta, stranica rumunske pravoslavne crkve itd.

To su sve ljudi koji se bore protiv nakaradnih vrednosti EU i brane pravoslavlje porodicu naciju i pravo Rumuna na ROEXIT to jest napustanje Unije. U Srbiji isto tako, najprominentniji glas Rumunskih nacionalista pro srpsko nastojenijih je zauvek ugasen . U pitanju sam ja Aleksandar Balan, član Nacional hriscanskog pokreta Rumuna Srbije i prijatelja SD , identiteta i ostalih desnicarskih pokreta u Srbiji. Moj profil je proglasen kao lažan i zauvek ugašen, Svaki pokušaj da se profil obnovi i napravi novi završava novim brisanjem i poniženjem.

Ovakve slične stvari su doživeli i nacionalisti sirom Evrope uključujući i Srbiju. Srećom rumunske patriote su se organizovale i kolekttivno su prešle na rusku mrežu Vk, koja je jedna od retkih koja ne podleže cenzuri svetskih elita i koja je 100% u vlašnistvu Ruske federacije kao i najprominentnija novinska agencija RT. Doslo je do velike migracija evropskih patriota na VK, tu pored Rusa i Rumuna možete naći Nemce, Engleze, Francuze Italijane, Amerikance, Kanadjane, sve one čiji je patriotski glas nemilosrdno brisan i cenzurisan na Fb i Twitteru.

Od srca vam preopručujem da svi napravite nalog na ruskom Vk. Ko će ako neće Srbi , stari prijatelji i saveznici Rusa. Ako su nas Rumune primili, primice i Vas. Treba imati hrabrosti i izdici se iznad brloga neoliberalnih laži i prevara i zauvek zalupiti vrata Facebooku, mreži koja otvoreno priznaje da skuplja sve privatne informacije svojih korisnika i posle ih prodaje Vladama, zlim kompanijama, tajnim sluzbama i tako zgrće sillne milione.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite