FARAŽ: Soroš je ludak, fond za otvoreno društvo je organizacija za promociju nacionalnog mazohizma! (VIDEO)

Najdžel Faraž lider Bregzita i poslanik parlamenta EU izjavio je gostujući na televiziji Fox u emisiji Tucker Carson Tonight da ponašanje Džordža Soroša sugeriše da je počeo da ludi.

Najdžel Faraž (Foto: Screenshot)

„Fondacija za otvoreno društvo u kojoj je Soroš ubacio milijarde dolara, koja je najveća politička organizacija u svetu, zeli da nam zameni fundamnetalne vrednosti našeg društva, u Evropi ne želi da osnova vrednosti bude hrisćanstvo“ rekao je Faraž kritujući kontraverznu političku nevladinu organizaciju.

Najdžel Faraž ističe da se sve bazira na jednoj varijanti mazohizma i umišljenoj krivici, pa se tako današnjim Nemicima nameće krivica sa tretman Jevreja pre 70 godina, dok se u Americi nameću stavovi da su današnje generacije odgovorne za loš tretman Indijanaca.

Doskorašnji predsednik UKIP-a se osvrnuo na Soroševu umešanost u sabotaže nove vlade u Italiji „Sada u italiji imamo situaciju da nova vlada želi da deportuje pola miliona ilegalnih migranata, a Soroš bi to da spreči, čini mi se da on polako počinje da ludi“.

Faraž je istakao da se običnim ljudima ne sviđaju politički stavovi Soroša, kako ističe Bregzit, Trampova pobeda na izborima protiv Hilari Klinton, izbori u Itaiji i pobeda Orbana u Mađarskoj to potvrđuju.

Nigel Farage On Tucker Carlson

George Soros seems to be going ever so slightly mad

Gepostet von Nigel Farage am Donnerstag, 31. Mai 2018

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite