(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Transvestit sekirom iskasapio ljude u prodavnici, krv prštala na sve strane!

Šokantan video snimak na kome transrodna osoba brutalnim udarcima sekirom napada ljude u prodavnici zgrozio je Australiju, a dodatno ulje na vatru dodala je činjenica da je napadač tražio da bude oslobođen optužbi za pokušaj ubistva, jer nije odgovoran za svoje postupke pošto je uzimao ženske hormone koji su navodno negativno uticali na njegovo psihičko zdravlje i traži razumevanje države za navodne teškoće sa kojima se susreću transrodne osobe.Nekoliko osoba povređeno je Sidneju kada je transrodna osoba Ivi Amati ušao je u prodavnicu noseći sekiru i iz čista mira udario mladića Bendžamina Rumera preko lica, mladić je pao na zemlju i počeo obilno da krvari. Rumer je izgubio više od pola litre krvi, a uspeo je da sebi spasi život tako što je iscepao svoju majicu i obmotao je oko rane kako bi sprečio da iskrvari do smrti.

Odmah nakon napada na Rumera transvestit je napao devojku Šeron Haker koja se našla u prodavnici udarajući je sekirom sa leđa, posle čega je Amati izašao na ulicu i počeo da napada prolaznike.

Policija nije saopštila da li je napad vođen nekim vidom seksualne mržnje i netrpeljivosti, iako su se na društvenim mrežama pojavile brojne optužbe da se radi o heterofobiji, mržnji prema heteroseksualnim ljudima.

Advokat odbrane tvrdi da Amati ne treba da bude proglašen krivim za pokušaj ubistva, jer je bio pod uticajem hormonalne terapije ženskim hormonom estrogenom i da Australija treba da ima razumevanja za situaciju i navodne teškoće sa kojima se susreću pripadnici traspolne zajednice.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite