ONI NAM ODLUČUJU O ŽIVOTIMA: Šef komisije EU mrtav pijan na samitu (VIDEO)

Predsednik evropske komisije i najmoćniji čovek u političkoj strukturi EU Žan Klod Junker izazvao je diplomatski skandal kada je došao u vidno alkoholisanom stanju na gala večeru povodom NATO samita u Briselu. Ovo je izazvalo žestoku debatu u zemljama EU, ko su zapravo ljudi koji odlučuju o životima Evropljana i kako se ponašaju na radnom mestu za koje su plaćeni od poreza građana. 

Evrokrata Žan Klod Junker poznat po brojnim skandalima koji su uključivali konzumiranje alkohola ponovo je šokirao javnost, došavši pijan na NATO samit koji se održava u Belgiji. Najmoćniji čovek EU, nije bio u stanju da se popne na stepenice pa je zamalo pao u pokušaju.

Komisija EU je saopštila da Junker navodno nije bio pijan već je bolestan od izvesnog oboljenja po imenu Skiatika(Sciatica), koja mu otežava kretanje. Ipak uprkos želji prestavnika EU da igraju na saosećanje javnosti, ovo nije prvi put da je Junker pijan u javnosti o čemu svedoče brojni snimci na internetu, tako je Junker na primer pre par godina udarao šamare liderima EU koji su prilazili da se sa njim pozdrave.
Tom prilikom je od strane Najdžela Faraža u javnost izašao i nadimak Žan Klod Junkera, Juncker the Drunker u prevodu „Junker pijanac“ kako ga zovu kolege unutar evropskog birokratskog aparata. Faraž je tom prilikom rekao da su britanki mediji otkrili bizarne podatke da doručkuje konjak svako jutro umesto doručka.


Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite