PROFESORKA UNIVERZITETA: Pedofilija je prirodna seksualna orijentacija, moramo je prihvatiti sa poštovanjem (VIDEO)

PROFESORKA UNIVERZITETA: Pedofilija je prirodna seksualna orijentacija, moramo je prihvatiti sa poštovanjem (VIDEO)

Tokom konferencije TEDx Talka, profesorka Mirjam Heine sa Univerziteta Wurzburg tvrdila je da je “pedofilija prirodna seksualna orijentacija, baš kao i heteroseksualnost” i da bi se trebali “odnositi prema pedofilima s istim poštovanjem kao i prema drugim ljudima”

“Prema trenutnim istraživanjima pedofilija je nepromenjiva seksualna orijentacija”, nastavila je profesorka Heine.

“Kao primer ćemo navesti heteroseksualnost. Niko ne želi biti pedofil. Niko ne može prestati da bude.”

“Razlika između pedofilije i drugih seksualnih orijentacija je u tome da življenje ove seksualne orijentacije završava u katastrofi … Naša je odgovornost da prebrodimo naša negativna osećaja o pedofilima. I tretiramo ih s istim poštovanjem kako postupamo s drugim ljudima.”

“Trebali bi smo da prihvatimo da su pedofili ljudi koji nisu izabrali svoju seksualnost … Treba prihvatiti da je pedofilija seksualna sklonost, misao, osećaj, a ne čin. Trebamo razlikovati seksualno zlostavljanje djece i pedofiliju. Ne smemo povećati patnju pedofila tako što ćemo ih isključiti, okriviti ih i ismejavati ih.”

Ovaj govor na konferenciji “TEDx Talk” je od strane mnogih kritičara viđen kao primer ekstremističkih napora za normalizacijom pedofilije, a govornica nije krivično gonjena zbog svojih izjava.

 

Izvor: Novi Svetski Poredak

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite