TEMA PROMOCIJA NACIONALIZMA: Najopasniji Sorošev neprijatelj se sastao sa premijerkom Republike Srpske!

Stiv Benon, bivši strateg Donalda Trampa, koji je najzaslužniji za njegovu pobedu na predsedničkim izborima u Americi, u Vašingtonu je u svom domu ugostio predsednicu Vlade Republike Srpske Željku Cvijanović, s kojom je razgovarao o odnosima Srpske i Amerike i načinu unapređivanja međusobnih odnosa.

Benon je ugostio i ekipu Radio-televizije Republike Srpske, kojoj je dao ekskluzivan intervju.

On je poznat i po tome što nastoji da ujedini konzervativce u Evropi i pruži im podršku pred predstojeće izbore za Evropski parlament. Benon je rekao da nacionalno orijentisane partije nisu pretnja Evropi, jer štite sopstvene interese, te da je taj strah od njih stvoren u medijima.

Nacionalne partije su, kaže Benon, shvatile da ih Brisel iskorišćava i da to nije za dobro njihovih država, zbog čega su i odlučile da se organizuju protiv takvog načina upravljanja Evropske unije i njihovih resursa.

Benon je za RTRS potvrdio da osniva fondaciju, koja je svojevrstan pokret u Briselu, a koja će pomagati evropskim nacionalno orijentisanim strankama, koji je planiran kao anti-teža fondaciji Džordža Soroša.

Izvor: Sputnjik

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite