(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant istukao dve penzionerke ispred lifta, udarao im glavom u pločice!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant istukao dve penzionerke ispred lifta, udarao im glavom u pločice!

Talas nasilja koje vrše ilegalni migranti ne smanjuje svoj intenzitet, a Španija se suočava sa posledicama azilanstkih politika i stavom vlasti da prima migrante iz Afričkih i Azijskih zemalja. Na društvenim mrežama u Španiji pojavio se video snimak na kome migrant prebija dve starice, baca ih na zemlji i pljačka ih.

Uprkos stavu levičarskih vlasti u Španiji da migranti ne prave probleme u zemlji i brojnim reportažama u kojima se potencira na izbeglicama, ženama i deci ovu zemlju pogodila je surova realnost migrantske krize i mladih muškaraca koji dolaze u Evropu, a određeni broj njih dolazi u sukobe sa zakonom.

Društvene mreže u Španiji ogorčene napadom ilegalnog migranta na dve starice prilikom koga ih je istukao, bacio na pod i oteo im imovinu. Pored brutalnog čina nasilja, main-stream mediji su odbili da prenesu snimak napada koji je videlo preko 300.000 Španaca za manje od 24 sata od njegovog postavljanja. Ubrzo zatim snimak je zabranjen na društvenim mrežama, ali je ponovo postavljen na više različitih izvora.

Na snimku se vidi migrant koji ženi otkida minđušu sa uveta, a zatim joj kida ogrlicu oko vrata, da bi na kraju jednu od žena bacio na pod prilikom čega je starica udarila glavom u pločice na podu. Nakon čega je migrant pobegao iz zgrade.

Pro-migrantska vlast Španije nedavno je kritkovala novu vladu Italije zbog odbijanja da primi brodove sa ilegalnim migrantima, pa je Madrid odlučio da prihvati deo azilanata koje je Italija odbila da pusti da ilegalno uđu u zemlju.

Ukoliko ne možete da pustite snimak ili dođe do cenzure materijala, pokušajte da ga pogledate u španskim izvorima klikom OVDE.

NAPOMENA: Ukoliko ne budete mogli da pustite video, moguće je da je uklonjen od strane Fejsbuka zbog cenzure informacija koje nisu u skladu sa propisima političke korektnosti.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite