POLITIČKA NEKOREKTNOST ILI SLOBODA MIŠLJENJA: Govor dr Jovane Stojković o pedofiliji koji je Youtube zabranio (VIDEO)

POLITIČKA NEKOREKTNOST ILI SLOBODA MIŠLJENJA: Govor dr Jovane Stojković o pedofiliji koji je Youtube zabranio (VIDEO)

U okviru kulturne manifestacije „Trg od ćirilice“ u Herceg Novom, 20. avgusta je održana tribina pod nazivom „Doba sodomske otpadije i raščovječenja – naše doba“. Ubrzo nakon objavljivanje snimka tribine kompanija Youtube je uklonila video snimak govora dr. Jovane Stojković sa svoje platforme u kome je govorila o pedofiliji zbog navodne političke nekorektnosti. 

Na skupu u Crnoj Gori su govorili dr Vladimir Dimitrijević i dr Zoran Milošević, ali je nastup dr Jovane Stojković izazvao najveću pažnju javnosti zbog zabrane od strane društvene mreže Youtube, predsednik pokreta Živim za Srbiju.

„Sodomija kao izopačavanje svih segmenata života i gubitka čovečnosti“, gubitak razlikovanja dobra i zla, nametanje ideologije homoseksualizma kroz razne oblike zakonskih regulativa, brisanje pojmova greha, morala i duše iz medicine i psihijatrije, političko uobličavanje „nove“ nauke zarad još većeg raščovečavanja srpskog naroda, samo su neke od teza koje je dr Jovana Stojković iznela pred okupljenim.

Pored kratkog osvrta na poreklo ideologije homoseksualnosti kao prava manjine i brisanje iz registra psihičkih poremećaja, dr Stojković je ukazala i na sve one probleme i opasnosti koje takva, slobodno možemo reći sodomizacija i obeščašćavanje društva, predstavljaju za tradicionalnu i Pravoslavnu porodicu.

Tu spadaju i legalizacija istopolnih brakova kao i prisilna vakcinacija koja, pored poništavanja osnovnih Ustavnih prava, otvara i mogućnost novog „danka u krvi“, tj. oduzimanja dece od bioloških roditelja i njihovog usvajanja od strane homoseksualnih partnera. Posebnu pažnju zaslužuje i novi Zakon o podrazumevanom doniranju organa i proizvoljna definicija „moždane smrti“ kao kraju ljudskog života, kao i nacrt zakona o eutanaziji koji otvaraju novu „industriju smrti, ubistava i samoubistava koji će biti podržani od strane struke i sprovedeni u zakone“.

Za kraj je Jovana Stojković poručila da nam ne preostaje ništa drugo do da spasavamo svoje duše, da se suprotstavimo ovom zlu koje nam preti. Na nama je da pređemo sopstveni Rubikon i da izgovorimo sudbonosno „Alea jacta est – Kocka je bačena!“.

Video snimak nije opstao na Youtube-u ni 24 sata od postavljanja bez obrazloženja kojom je tačno izjavom prekršen pravilnik kompanije.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite