TRIFUNOVIĆ OTVORENO PROMOVIŠE NASILJE: Protivnike komunizma treba tući i šamarati svako jutro!

TRIFUNOVIĆ OTVORENO PROMOVIŠE NASILJE: Protivnike komunizma treba tući i šamarati svako jutro!

Kontroverzni glumac Sergej Trifunivić ponovo je uznemirio javnost pozivom na nasilje protiv onih kojima je smetala komunistička diktatura u našoj zemlji.

Poznati glumac koji gaji stav da Srbija treba da se priključi EU, danas je na svom Tviter nalogu javno pozvao na nasilje protiv onih osoba koji smatraju da je komunistička diktatura bila  loša po naše građane.

Trifunović je poručio da osobe koje ne dele njegovo mišljenje treba tući svako jutro pre doručka i da im treba izudarati paket šamarčine. U periodu levičarske marksitičke diktature je prema nekim procenama ubijeno od 750.000 do čak milion naših sugrađana, a zabranjen je višepartijski sistem, demokratski izbori i sloboda štampe, dok se ekonomski standard po mišljenju eksperata masovnom uzimanju kredita iz inostranstva.

Ovo nije prvi put da Trifunović poziva na mržnju i nasilje tako je 2017. godine, glumac širio rasističku mržnju i predrasude prema Romima izjavom da postoje romski priručnici ukradi sam, za šta se nije našao pred sudom, a sama izjava nije naišla ni na osudu onih nevladinih organizacija koje za sebe kažu da se bore protiv diskriminacije manjina. Nakon objavljivanja izjave u medijim Trifunović je uklonio svoj status, ali se nije javno izvinio za širenje mržnje.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite