(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant napao penzionera u zgradi, davio ga golim rukama!

Novi slučaj migrantskog nasilja zapalio je društvene mreže u Španiji. Na snimku ulaza u jednu od zgrada migrant je brutalno napao i istukao penzionera u jednoj od zgrada u Barseloni.

Uprkos stavu levičarskih pro-EU vlasti u Španiji da migranti ne prave probleme u zemlji i brojnim reportažama u kojima se potencira na izbeglicama, ženama i deci ovu zemlju pogodila je surova realnost migrantske krize i mladih muškaraca koji dolaze u Evropu, a određeni broj njih dolazi u sukobe sa zakonom.

Na spornom snimku se vidi migrant prilazi starcu dok proverava poštansko sanduče, a zatim ga hvata oko guše počinje da ga davi i obara ga na zemlju kako bi ga opljačkao. Nakon napada migrant pobegao iz zgrade.

Dodatan revolt Španca izazvala je činjenica da se radi o starijem čoveku koji otežano hoda, što sugeriše da ga je migrant namerno izabrao za žrtvu, jer je znao da nije u mogućnosti da pruži otpor.

Policija nije saopštila da li je napad motivisan rasnom ili verskom mržnjom.

https://www.facebook.com/vita.little.1/videos/10217086932225086/

NAPOMENA: Ukoliko ne budete mogli da pustite video, moguće je da je uklonjen od strane Fejsbuka zbog cenzure informacija koje nisu u skladu sa propisima političke korektnosti.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite