VODENIM TOPOVIMA NA GRAĐANE: Merkelova razbila protest zbog migrantskog ubistva! (VIDEO)

VODENIM TOPOVIMA NA GRAĐANE: Merkelova razbila protest zbog migrantskog ubistva! (VIDEO)

Policija je objavila da su najmanje dve osobe povređene u protestima i kazala da bi broj mogao i da poraste. Pro-EU režim Angele Merkel upotrebila je vodene topove protiv okupljenuh građana, a na snimcima se vidi i policijsko prebijanje demosntranata koji leže na betonu i ne pružaju otpor.

Policija je vodenim topovima pokušala da rastera demonstrante opozicije i kontra demonstrante esktremne levice koji su napali skup u Kemnicu na istoku Nemačke, nakon što je tokom vikenda ubijen 35-godišnjak za šta su odgovorni migrante.

Policija je koristila vodene topove kako bi rasterala demonstrante.

Oko 2.000 pripadnika desnice okupilo se na skupu, a preko puta njih bilo je nekolicina njihovih protivnika, dok je policija pokušavala da odvoji dve grupe. Državni i lokalni zvaničnici pozvali su na smirivanje stanja.

Policija je objavila da su najmanje dve osobe povređene u protestima i kazala da bi broj mogao i da poraste.

Dok su desničari uzvikivali da „Merkelova mora da ode“ mašući zastavama Nemačke i umereno desne stranke AfD, a na transparentima su imali natpise „Zaustavite talas tražilaca azila“, levičari su uzvikivali na okupljene građane brojne uvrede i slogane „Napolje sa nacionalsocijalizmom iz ljudskih glava“ i „Ne postoji pravo na nacističku propagandu“, uprkos činjenici da je lider AfD žena homoseksualnog opredeljenja, a da stranka gaji dobre odnose sa Izraelskim političarima.

Govoreći pred gradskom skupštinom, vođa krajnje levičarske stranke Die Linke Tim Detzner poslao je više poruka koje odišu auto-šovninističkom mržnjem između ostalog da je „lov na ljude koji izgledaju drugačije zabrinjavajući“.

– Kemnic ima i drugo lice: otvoreno prema svetu i protiv ksenofobije – kazao je Detzner optužujući demonstrante protiv migrantskog nasilja da navodno pripremaju „lov na ljude“. Pored plasiranje ekstremno levičarskih teorija zavere Dentzer tokom svog govora nije osudio migrantsko nasilje i brutalno ubistvo nemačkog mladića.

U noći između subote na nedelju nožem je ubijen 35-godišnji Nemac, a zbog toga ubistva su privedena dvojica mladića, Sirijac i Iračanin, nakon čega se u nedelju spontano okupilo oko 800 ljudi koji su krenuli u „lov“ na strance.

Tužilaštvo je objavilo da se dvojica mladića, starih 22 i 23 godine, čiji identitet nije objavljen, sumnjiče da su nakon „verbalne prepirke“ „bez opravdanja, žrtvi u više navrata naneli povrede ubodima noža“.

Pristalici levice i liberalnih organizacija koji promovišu masovnu migraciju u Nemačkoj, provobitno su optužili densicu da šire lažne vesti i takozvanu ksenofobiju, kao i da krivica nije na migrantima i da ne treba donositi prerane zaključke, uprkos sopštenja policije da su migrani izvršili ubistvo navede grupacije organizovale su kontra protest.

Policija nije saopštila da li je ubistvo motivisano rasnom ili verskom mržnjom.

Izvor: Telegraf.rs/Dnevna Gazeta/Index.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite