Posle dve decenije opasni momci sa ulice preuzimaju desnicu u Srbiji (FOTO)

Posle dve decenije opasni momci sa ulice preuzimaju desnicu u Srbiji (FOTO)

Novoosnovana politička organizacija „Živim za Srbijiu“, na čijem je čelu dr Jovana Stojković, poznata po javnim nastupima u kojima se zalaže za slobodu izbora prilikom vakcinacije dece, nije neg’ počela sa radom, a već je za sebe uspela da veže razne kontraverze. 

Nemanja Petrović, krajnje desno, Srđan Adžemović u sredini.

Naime, redakcija portala mediagroup.rs je došla u posed fotografije na kojoj se u provodu sa devojkama vide zamenik predsednika „Živim za Srbiju“ Nemanja Petrović i njegov kum kontraverzni Srđan Adžemović,  jedan od retkih „žestokih momaka“ sa ulica Beograda devedesetih koji je preživeo i sačuvao taj status i dan danas.

Učesnik mnogih okršaja tokom burnog perioda „beogradskog asfalta“ usko je povezivan sa preminulim Boškom Radonjićem koji se smatra najvećim srpskim donom ikada. Iako se povukao sa ulice smatra se da Adžemović i danas ima ogroman uticaj na dešavanja kako u Beogradu tako i u Srbiji.

Da li je u pitanju samo slučajnost i splet okolnosti ili je „ulica“ rešila da posle dve decenije opet preuzme „desnicu“ u svoje ruke pokazaće vreme.

Izvor: Mediagroup.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite