JEZIVO: LGBT grupa javno traži da se otvore koncentracioni logori za konzervativce! (VIDEO)

JEZIVO: LGBT grupa javno traži da se otvore koncentracioni logori za konzervativce! (VIDEO)

Politička grupa LGBTQ+ Goldmiths, putem svog zvaničnog Tviter naloga objavila je da konzervativci trebaju da se nađu u koncetracionim logorima i pozvala na osnivanje Gulaga u Velikoj Britaniji.

Foto: Pixabay

Nevladina organizacija iz Velike Britanije okačila je na svom Tviter nalogu statust da konzervativce koji se žale ne internet cenzuru i takozvani „internet Gulag“ treba zatvoriti u koncetracione logore, usput nazivajući osobe koji su žrtve gušenja slobode mišljenja, zatucanim ljudima koristeći uvredljivu reč „bigot“.

Navedena politička grupacija koja se tvrdi da se zalaže za jednakost i ljudska prava blisko je povezana sa Univerzitetom u Londonu, a ovo im je drugi status po redu kojim direktno najavljuju otvaranje Gulaga za političke neistomišljenike.

Prema procenama istoričara u Sovjetskim koncentracionim logorima stradalo je oko 30 miliona, muškaraca, žena i dece koje je komunistički režim smatrao neprijateljima vlasti i politički nekorektnim pojedincima po tadašnjim standardima politike.

LGBT organizacija je nakon objavljivanja vesti da su širili političku mržnju uklonila Tvit sa svog naloga, ali je ostala video reportaža na kojoj se vidi autentičnost njihovog Tvita.

Video reportažu sajta Newswars možete videti na engleskom jeziku:

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite