(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranti šetaju goli i vrše nuždu po groblju u Loznici?!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranti šetaju goli i vrše nuždu po groblju u Loznici?!

Da je situacija po pitanju migranata, azalianata i lažnih izbeglica u Srbiji postala alarmantna pokazao je novi snimak sa groblja u Loznici, po kome se kako komentarišu građani migranti šetaju goli i vrše nuždu.

Incidenti sa migrantima u Srbiji postaju sve učestali, a uprkos odsustva pažnje main-stream medija ovom problemu građani se sve češće sami žale na društvenim mrežama.

Nakon nedavnog fizičkog zlostavljanja novinarke u Obrenovcu, društvene mreže je zapalio snimak migranta koji se šetaju razgolićeni po groblju.

Pročitajte još:
TELEGRAF: Ma kakvi Srbi, migranti su bolji u seksu i Beograđanke ih obožavaju!
Novi talas migranta stiže u Srbiju, ali iz drugog pravca: Austrija potvrdila da vraća odbijene azilante iz trećih zemalja u Srbiju!
BEZ OKLEVANJA: Policajac ubio migranta u parku, kršio karantin pa napao patrolu nožem od 30cm!

Snimak je načinjen na groblju „Naš dom“, a pored apsolutno neprihvatljio šetanja bez odeće po groblju, kako kaže osoba koja je snimak postavila migranti i vrše nuždu na istoj lokaciji.

Ovakvi neprimereni postupci izazvali su ogorčenje građana Loznice, koji putem društvenih mreža zahtevaju do vlasti da im objasni koji je odogovoran za ovakve incidente i gde su to interesi Srbije u primanju migranata.

Napomene radi Srbija je marta meseca ove godine promenila zakon o azilu, po kome se iz budžeta Republike Srbije azilantima usplaćuje socijalna pomoć.

BONUS VIDEO – Više o organizovanom silovanju 1.400 evropskih devojčica u gradu Roterham od strane migranata, koja mediji u Srbiji odbijaju da prenesu, možete videti u sledećem snimku:

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite