NEMILOSRDNO: Kontrola isterala devojku iz autobusa, sa bratom od 9 godina vidno obolelim od raka!

NEMILOSRDNO: Kontrola isterala devojku iz autobusa, sa bratom od 9 godina vidno obolelim od raka!

Kontrola je danas na očigled pedesetak ljudi izbacila iz gradskog autobusa osamnaestogodišnju Violetu Petrović koja je kod lekara vodila devetogodišnjeg brata obolelog od kancera. 

Piše: Nemanja Petrović

Iako se na mališanu jasno vide posledice ove teške bolesti kontrolorka je na iznenađenje svih zbunjenu i uplašenu devojku izbacila iz vozila GSP-a na Slaviji. Par sati nakon događaja Violeta mi se javila i zamolila me da ovaj događaj ispričam javnosti.

Nije bila dovoljno pribrana kako bi drugačija reagovala, tražila legitimaciju ili prijavila policiji ovaj događaj, ali je nakon što se smirila rešila da iskaže svoju ljutnju i ogorčenost! Ovom prilikom žestoko osuđujem kako samu kontrolorku tako i celokupan sistem kontrole karata koji se na jedan ponižavajući način odnosi prema našim građanima.

Ova osuda neće završiti samo na rečima. U najkraćem mogućem roku ćemo se obratiti kako javnosti tako i nadležnim organima. Ukoliko niste spremni da zaštitite svoj narod, on će to sam morati da uradi! Zbog niza događaja,prebijanja građana, izbacivanja bolesne dece iz autobusa organizovaćemo protest ispred prostorija GSPa, blokiraćemo niz saobraćajnica u gradu i naterati odgovorne da odgovaraju.

Ovom teroru mora doći kraj! Violeti Petrović kao i njenom mlađem bratu obećavam svu moguću pomoć i zaštitu. Udarili ste nam na decu i to ne sme proći nekažnjeno! Nemanja Petrović, potpredsednik pokreta „Živim za Srbiju“ i član predsedništva Čuvara Srbije 1244.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite