Konor Mekgregor optužen za islamofobiju: Muslimanu nudio da pije viski, nazvao ga zatucanom p*zdom! (VIDEO)

Konor Mekgregor optužen za islamofobiju: Muslimanu nudio da pije viski, nazvao ga zatucanom p*zdom! (VIDEO)

Najplaćeniji borac u istoriji MMA Konor Mekgregor napadnut je da je širio islamofobiju, nakon pres konferencije organizovane povodom njegovog meča za titulu sa trenutnim šampionom u lakoj kategoriji Kabib Nurmagomedovom. Konor je Kabiba koji je musliman nudio viskijem, rekao mu je da je zatucan kada je odbio alkohol, a jednog člana njegovog tima je nazvao teroristom.

Prva pres konferenecija za meč za titulu šampiona u lakoj kategoriji koji ja zakazan u Las Vegasu 6. oktobra održana je u Njujorku bez prisustva publike, zbog rizika da bi moglo da dođe do masovne tuče između MMA timova Mekregora i Nurmagomedova.

Uvrede nisu izostala, a sukob između dvojice boraca odavno je postao prozivka na nacionalnoj osnovi. Nurmagomedov se više puta Konora nazivao Irskom kokoškom, ističući da njegova zemlja ima „samo“ 6 miliona stanovnika.

Mekregor koji je na konferenciju uneo svoj novi brend viskija, ponudio je Kabibu čašu da popije iako je opšte poznato da on kao religiozni muslima ne pije alkohol.

Mekregor: Hoću da mu dam ovu čašu viskija, danas mu je rođendan. Srećan rođendan.

Kabib: Ja ne pijem.

Mekregor: Zašto ti ne piješ?

Kabib: Ja nikad ne pijem

Mekregor: To daje adrenalin žurkama, zatucana pizdo!

Mekregor je tokom konferencija Dagestance nazvao kukavicama i narodom koji je proteran do litica planina, jer su bežali pred drugim silama dok je irski klan Mekregor uvek borio sa okupatorom, da je kralj Džejms zabranio ime Mekregor na 100 godina.

Jednog trenutka borcima ja postavio pitanje novinar koji ih je pozdravio sa Salam Alejkum, a zatim je čestitao Mekregoru na novim biznisu sa viskijem, što je razljutilo Nurmagomedova, „Ne možeš da kažeš Salam Alejkum i da onda čestitaš za viski“.

Konor Mekregor je na to odmah odgovorio oštrim provokacijama „Uradi nešto onda, šta ćeš da uradiš pokazao ti je nepoštovanje. Uradi nešto ili začepi usta. Zatucana pizdo“.

Konor je više puta pominjao i porodicu Nurmagomedov, nazivajući komentarišući da je Kabibov otac „lizao zadnjicu“ predsedniku Čečenije Ramzanu Kadirovu.

Sukobi su trajali do samog kraja konferencije kada su dvojica boraca pozirali novinarima za fotografije, jedan od članova Kabibovog tima je počeo da dobacuje Mekregoru. „Začepi usta, Ali Abdul Aziz teroristo, teroristička drukaro, znam dosta toga o tebi besni pacove!“.

Konor Mekregor je izgubio svoju titulu šampiona nakon incidenta u kome je metalnim kolicima gađao autobus u kome se nalazio Nurmagomedov, a kao kaznu izgubio je pojas nakon čega je i uhapšen. Protiv njega se trenutno vodi sudski proces, povod za incident je situacija u kojoj je Kabib sa svojim saborcima iz tima napao prijatelja Mekregora.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite