AFRIČKI RASIZAM: Trojica muškaraca silovala devojčicu od 4 godine pred roditeljima, pa je zapalili benzinom!

AFRIČKI RASIZAM: Trojica muškaraca silovala devojčicu od 4 godine pred roditeljima, pa je zapalili benzinom!

Simon Roše (Simon Roche) predstavnik organizacija Suidlanders izneo je zastrašujuće detalje rasističkih zločina koji se vrše u J. Africi do strane crnačkih rasista prema ljudima evropskog porekla.

Četvorogodišnja devojčicu su trojica muškaraca brutalno silovala, međutim uprkos stravičnom nasilju ona je preživela silovanje, da bi je nakon toga umotali u novine polili benzinom i zapalili. U drugom slučaju devojčica od 3 godine razapeta na stolu, to jest zakucana ekserima zatim je silovana pred roditeljima. Ipak to nije jedini slučaj ovakvog brutalnog rasističkog nasilja koji mediji establišmenta odbijaju da prenesu.

Stariji par je ubijen tako što ja na njima posipana proključala voda. Jedan stariji gospodin je zaključan u svoj kamion, a zatim je kamion zapaljen i on je u njemu izgoreo. Četvorogodišnja devojčica je silovana od strane trojice muškaraca, ali je preživela i zatim su je umotali u novine, polili benzinom i zapalili je. Trogodišnja devojčica je zakucana za sto ekserima, a zatim je silovana, njenog oca su primorali da sve gleda, zatim su mu prerezali grlo nožem, pa je onda ubijena i majka – kaže Simon Roše i istče da potomci Evropljana u Južnoj Africi trpe nasilje koje drugi ljudi ne mogu ni da zamisle.

Kako kaže ima informacije od pripadnika policije da se ovakvi slučajevi dešavaju svakodnevno.  Ipak režim u J. Africi odbija da prizna da postoji problem sa rasističkim nasiljem, a main-stream mediji ne žele da prenose vesti o zločinima.

Pored toga Afrički Nacionalni Kongres, stranka pokojnog Nelsona Mendela dodaje ulje na vatru i podstiče rasizam u zemlji. 2012 godine tadašnji predsednik Džejkob Zuma je širio mržnju prema ljudima bele kože javno pevajući pesmu „Vi ste Belci pucaćemo u vas“ i „Ubijajmo belce ubijajmo Bure“.

Organizacija „Genocide Watch“ izdala je upozorenje da je opasnost od genocida na nivou 6, dok ne postoji broj 7 to jest nakon nivoa 6 počinje opšte eksterminacija.

Izvor: Dnevna Gazeta/Rebiz.com

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite