ZA OVO PLAĆAMO ZDRAVSTVENO: Lekari odbili da prime dete pod teškom temperaturom! (VIDEO)

ZA OVO PLAĆAMO ZDRAVSTVENO: Lekari odbili da prime dete pod teškom temperaturom! (VIDEO)

Snimak sa dačijeg dispanzera u Kragujevcu zapalio je društvene mreža u Srbiji. 

Majka sa malim detetom koje je kako ističe imalo tešku temperaturu odlučila je da snimi razgovor doktorkom koja nije htela da pregleda njeno dete. Kako navodi majka Violeta Cvetković, doktorka je odbila da pregleda bolesno dete, jer dete na papiru nije njen pacijent, a pored toga odbila je da pismeno potpiše da ne želi da ga primi.

U toku razgovora u kancelariji je bila prisutna i načelnica je pokušala da spreči snimanja, ona je rekla majci bolesnog deteta da je zabranjeno da da fotografiše (snima) u bolnici, bez obrazloženja zašto nije dozvoljeno snimanje.

„Lekari odbijaju da prime dete pod temperaturom sa teškim dijagnozama i kažu da je takva procedura. Dokle više zemljo Srbijo? Zbog ovakvih deca umiru. Dete nije pregledao, jer nije pacijent lekara kod kod smo došli. Jel ovo realno?“ napisala je majka na svom profilu.

Snimak je na profilu Violete Cevetković za samo nekoliko sati podelilo skoro 10.000 ljudi i ima 200.000 hiljada pregleda, a komentari na usluge su krajnje negativni. Građani se bune kvalitetom zdravstvene zaštite i uslugom u bolnici.

Doktorka odbila da pregleda dete!

Molim vas da podelite vide. Doktorka odbili da primi dete podteškom temperaturom jer nije njen pacijent. Ne samo da je odbila, nego nije htela da pismeno potpiše da nije htela da ga pregleda. Za ovo nam svaki dan odbijaju od plate za zdravstvano osiguranje!

Posted by Pokret za slobodu i nezavisnost on Friday, 19 October 2018

„Strasno! Nasa bolnica je ludara! Violeta Cvetković svaka ti čast što si snimila, delim da vide svi ovo. Od kako mi je beba umrla u stomaku u devetom mesecu trudnoce u bolnici, pre tri meseca, od tada i ja sve snimam i ponašam se bahato i neljubazno kao oni“ i „Na žalost,ovakvih slučaja je svakoga dana, zbog dece ćutimo a i budemo žrtve pojedinih neodgovornih doktora.“ samo su neki od komentara Violetnih prijatelja.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite