Majka traži od policije veštačenje snimka, ima dokaz da dom zdravlja laže da je dete pregledano!

Majka traži od policije veštačenje snimka, ima dokaz da dom zdravlja laže da je dete pregledano!

Violeta Cvetković, majka deteta na snimku iz dečijeg dipanzera u Kragujevcu čije dete nije pregledano, pozvala je policiju da utvrdi da li je tačno da je njeno dete pregledano. Jer kako kaže bolnica tvrdi da je u isto vreme bila na 2 različita mesta. Pored toga Violeta naglašava da je spremna da preda svoj telefon na veštačenje policiji kako bi se utvrdilo vreme načinjenog snimka.

 

Tekst sa Fejsbuk profila Violete Cvetković prenosimo u celosti:

Dom zdravlja KRAGUJEVAC tako ste se zeznuli sa onom izjavom direktora doma zdravlja o vremenu kada je dete bilo na pregledu jer isto tako ukoliko niste znali postoji vreme kada je snimak načinjen sat i minut koje se ne može montirati i koje telefon sam belezi.

Ispada da sam u isto vreme bila u jednoj i drugoj orginaciji kao i da sam nakon snimaka bila jos uvek s bebom na pregledu sto po Vašim izjavama kako kažete i demantujete da je snimak nacinjen posle pregleda postoji vreme koje dokazuje suprotno. Ipak ste se zeznuli. Samo sam to cekala dokaz kada ste ubelezili da je dete „pregledano“.

Tako da ovim putem molim MINISTRA POLICIJE DA PREGLEDA MOJ TELEFON VREME SNIMKA VREME OBJAVE I UPOREDI SA VREMENOM U DISPANZERU. TAKOĐE MINSTRA PRAVDE DA LIČNO ODNESE U DNEVNI LIST INFORMERA TO DA LI SAM IKADA OSUDJIVANA ILI GONJENJA OD STRANE DRZAVNIH ORGANA A ZATIM ZA IZNOSENJE LAZI PRESUDI INFORMERU.

DA IZGUBILA SAM BEBU NA BADNJI DAN ALI NE I IMALA ABORTUS TU INFORMACIJU KOJU JE SAMO BOLNICA MOGLA DATI JE KRŠENJE ZAKONA O ZASTITI PODATAKA O LICNOSTI PACIJENATA. TAKO DA MOLIM GOSPODINA LONCARA DA MI ODGOVORI KO JE SMEO TO IZNETI?? DRZAVO OGLASI SE !!!

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite