OVO SU BOLNICE KOJE PLAĆAMO? Medicinsko osoblje puši pred pacijentima i ugrožava im zdravlje! (VIDEO)

OVO SU BOLNICE KOJE PLAĆAMO? Medicinsko osoblje puši pred pacijentima i ugrožava im zdravlje! (VIDEO)

Nakon skandala u dečijem dispanzeru u Kragujevcu, kada je majka malog deteta snimala doktorku za koju kaže da je odbila da pregleda njeno dete, redakciju Dnevne Gazete je kontaktirao jedan Kragujevčanin sa video snimkom na kome se vidi medicinsko osoblje, finansirano od strane poreskih obveznika Republike Srbije kako puši cigarete pred pacijentima u kliničkom centru Kragujevac.

 

Nakon velikog skandala u dečijem dispanzeru u Kragujevcu, kada je majka male devojčice snimila doktorku koja ne želi da pregleda njeno dete, a za to ima podršku načelnice redakciju Dnevne Gazete kontaktirao je Kragujevčanin koji želi da ostane anoniman i poslao nam snimak na kome se vidi krajnje neprofesionalno ponašanje zaposlenih u kliničkom centru Kragujevac.

Na centru za plastičnu hirurgiju, kliničkog centra u Kragujevcu medicinsko osoblje je snimljeno kako puši cigarete pred pacijentima. Iako se u hodniku jasno vide znaci za zabranjeno pušenje, zaposlena žene ležerno puši na recepciji.

Zaposleni u bolnici puše cigare pred pacijentima!

Ekskluzivno. Pre 2 dana smo imali skandal na dečijem dispanzeru u Kragujevcu, jedan naš pratilac nam je poslao snimak kako zaposleni puše pred pacijentima u Kliničkom centru Kragujevac.

Posted by Dnevna Gazeta on Saturday, 20 October 2018

Pored pušenja na radnom mestu, medicinsko osoblje izgleda da ne interesuje to što je staklo otvoreno, pa se samim time dim širi hodnikom i samim tim pacijenti moraju da udišu duvanski dim, koji je štetan po njihovo zdravlje. „Ljudi dovode u bolnicu decu alergničnu da duvanski dim, dolaze pacijenti koji imaju problema sa disanjem, a zaposlene u bolnici to ni malo neinteresuje. Pre par dana su odbili da pregledaju malo dete jer to navodno nije po propisima, ali je zato duvanski dim u skladu sa propisima uprkos tome što je zabranjeno pušenje. Da li za ovo plaćamo zdravstveno osiguranje?“ kaže nezadovoljni građanin za naš portal.

Pročitajte još:

MAJKA SE OGLASILA: Demant doma zdravlja je laž, moje dete nije pregledano i snimak to dokazuje! (VIDEO)

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite