STRAVIČNA SCENA: Migrant uperio profesorki puštolj u glavu! (VIDEO)

STRAVIČNA SCENA: Migrant uperio profesorki puštolj u glavu! (VIDEO)

Migrant u Francuskoj pretio uperio je profesorki pištolj u glavu dok su njegove kolege iz razreda sve to snimale. Fransuska javnost je dodatno uznemirena jer se ispostavilo da ovo nije jedini takav slučaj u školi. 

Učenik srednje škole u opštini Créteil u Parizu, koji je dobio negativnu ocenu pošto nije predao radm odlučio je da pred celim razredom povuče vatreno oružje i uperi cev pištolja profesorki u glavu.

Migrant je počeo da viče na profesorku, gura joj cev od oružje prema glavi i zahteva od nje da mu promeni negativnu ocenu. Ono što je izazvalu dodatnu zebnju među građanima Francsuka je činjenica da se prijatelji mladog migranta smeju dok on preti učiteljici da će je hladnokrvno ubiti.

Uprkos šokantnoj prirodi napada, ispostavilo se da ovo nije prvi takav slučaj u navedenoj školi. Naime potezanje oružja na profesore je učestala pojava u ovoj školi koju pohađaju deca migranata, ali je ovo prvi put da je neko snimio takav incident. Snimak se prvi pojavio na Fejsbuk profilu opozicione političarke Marin Le Pen.

Škola u Francuskoj

Incidenti u školi u Francuskoj.

Gepostet von Dnevna Gazeta am Sonntag, 21. Oktober 2018

„Učiteljica je izuzetno smirena dok je pištolj uperen u nju, učenike je dobio negativnu ocenu jer nije predao rad, a tužba nakon incidenta sugeriše da ovo nije prvi takav incident već da je ovo redovna pojava. Koga je ovo iznenadilo?“ napisala je Marin Le Pen ističući epidemiju migrantskog nasilja koja je zadesila Francusku.

U protekle 3 godine u Francuskoj je samo u terorističkim napadaima ubijeno 240 osoba, dok incidenti koje karakteriše mržnja prema osobama evropskog porekla postaju sve učestaliji što je rezultiralo rastom rejtinga pokreta Marin Le Pen Nacionalno okupljanje.

NAPOMENA: Ukoliko ne možete da pustite video, postoji mogućnost da je cenzurisan od strane kompanije Fejsbuk zbog propisa o političkoj korektnosti u tom slučaju pokušajte da pustite snimak klikom OVDE ili OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite