SILOVALI JE DOK NIJE UMRLA: Arapi i Afrikanci nadrogirali pa zlostavljali maloletnicu u napuštenoj zgradi!

SILOVALI JE DOK NIJE UMRLA: Arapi i Afrikanci nadrogirali pa zlostavljali maloletnicu u napuštenoj zgradi!

Telo Desire Mariottini pronađeno je u napuštenoj zgradi u Rimu, prema autopsiji devojka je silovana, a pre toga joj je ubrizgavana droga prenose italijanski mediji. 

Senegalac koji je bio svedok silovanja rekao je policiji:

„Nadrogirali su je i onda su je silovali, vrištala je…gledao sam je kako vrišti, a tu je bila i još jedna devojka u krevetu kojoj su stavili ćebe preko glave“.

Desire nije bila jedina devojka zarobljena od strane migranta. „Ne znam da li je ta druga devojka disala, ali mi je delovala mrtvo, ali je devojka koju su tada silovali vrištala da je ona mrtva“ rekao je očevidac.

Naišao sam posle ponoći oko pola 1 – rekao je svedok i dodao – Otišao sam jer sam čuo vriske i video sam šest ili sedam muškaraca koji su bili Arapi i Afrikanci.

Pročitajte još:
(FOTO) BEOGRAD: Migrant upao u stan sa sečivom od 15cm, otac i ćerka ga savladali!
(VIDEO) NE BEŽIM OD RATA: Došao sam da islamizujemo Evropu, poručuje migrant pred kamerama!
POVERENICA ĆUTI NA MRŽNJU: Kolumna „Ne pada mi napamet da se udam za Srbina“, napravila haos na internetu!

„Bila je Italijanka, mislim da je iz Rima, pričala je akcentom iz rima i vikala je da je siluju“.   Ubistvo se desilo u distriktu San Lorenco, u okolini fakulteta, a taj deo grada je poznat po svom noćnom životu.

Autopsija je potvrdila da je Desire stara 16 godina seksualno zlostavljana. Nije poznato da li je napada motivisan nacionalnom, rasnom ili verskom mržnjom ili su te odlike imale uticaj u izboru žrtve.

Više o korupciji u EU, otimanju novca iz Srbije preko deficita, mutnim donacijima, zbog čega mladi iz Srbije odlaze u EU i da li je to zato što želimo da živimo u sistemu evropskih vrednosti, možete pogledati u emisiji produkcije Centar.

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite