PORODICA UDOMILA MIGRANTA: Silovao im ćerku od 12 godina, kaže da se zaljubio!

PORODICA UDOMILA MIGRANTA: Silovao im ćerku od 12 godina, kaže da se zaljubio!

Migrant u Francuskoj osuđen je za silovanje devojčice od 12 godina, u kući porodice koja ga je pustila da sa njima živi besplatno. 

Foto: Pixabay

Suđenje muškarcu starom 29 godina u mestu Roubaix otvoreno je za javnost tek nakon što je doneta prvostepena presuda, a punoletni migrant osuđen je za silovanje dvanaestogodišnje devojčice francuskog porekla.

Migrant je dobio azil 2013 godine, jer je navodno bežao od političkog progona. Ubrzo nakon dolaska u Francusku porodica žrtve koja ga je primila da Besplatno živi u njihovoj kući doživela je tragediju. Par dana nakon što se smestio u dom francuske porodice strani državljanin je silovao njihovu maloletnu ćerku.

Azilant se pred sudom branio tvrdeći da se zaljubio u devojčicu i da se je ona navodno bila zaljubljena u njega.  Porota je pedofila proglasila krivim za seksualno napastvovanje, ističući da čak i ukoliko su njegove tvrdnje tačna, za šta nema dokaza i u tom slučaju dete od 12 godina ne može da da seksualni pristanak odrasloj osobi.

Napadač je osuđen na 5 godina zatvora, međutim pedofil će moći da izađe na slobodu nakon godinu dana kazne, kada će mu nastupiti uslovna kazna.

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite