SRBIN SNIMIO KOLONU ISLAMISTA U NEMAČKOJ: J*ebaće im migranti majku, ima 300.000 pregleda! (VIDEO)

SRBIN SNIMIO KOLONU ISLAMISTA U NEMAČKOJ: J*ebaće im migranti majku, ima 300.000 pregleda! (VIDEO)

Jedan srpski državljanin koji se našao u Nemačkoj odlučio je da snimi neverovatan prizor kolone migranata koji nose islamističke zelene zastave i skandiraju na ulici. Njegov video skrenuo je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Nenad Milosavljević, se šokirao prizorom koji je zatekao na ulicama Nemačke. Uz glasnu muziku i skandiranje na arapskom, velika kolona migranata marširala je ulicom. Njegov snima je zapali odruštvene mreže i ima oko 300.000 pregleda, nekoliko hiljada deljenja i pregršt komentara.

„Dobrodošli u Nemački leta gospodnjeg 2018, j*beće im migranti majku“, prokomentarisao je Milosvljavić gledavši na ogromnu grupu ljudi sa radikalno islamističkim obeležjima.

Na snimku koji raje oko minut, mogu se videti i žene diskriminisane sa burkama, a cela kolona se kreće gradom uz pratnju Nemačke policije.  Šta sve ove Švbe neće da dozvole sebi, leb te j*bo.

Komentari su mahom negativni „Idu kod mama Merkel sigurno“ , „U tuđoj zemlji treba da budu manji od mahovog zrna „, „Njima je u pocetku mozda bila najbitnija egzistencija. Kako vreme prolazi aspiracije rastu. Mislim,odnosno plasim se da ce sledeci korak biti stvaranje jakog korpusa negde u Evropi..po svemu sudeci na nasoj teritoriji. „, a određeni broj komentara je i uvredljiv i širi mržnju prema osobama Evropskog porekla, nazivajući ih nacistima i fašistima.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite