(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant sekao mladića sekirom, lagao pred sudom da je žrtva rasističkih uvreda!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant sekao mladića sekirom, lagao pred sudom da je žrtva rasističkih uvreda!

Zastrašujuća scena iz Australije. Afrički migrant Čol Adab pokušao je da usmrti radnika u prodavnici sekirom, a ovo mu nije prvi slučaj takvog nasilje, naime migrant je osuđen za napad u martu mesecu, pred sudom je izneo lažno svedočenje da ga je žrtva „vređala po rasnoj osnovi“. 

Afrički migrant Čol Adab, ušao je nonšalantno u prodavnicu, a zatim agresivno zgrabio prodavca za vrati i pokušao da ga prisili da otvori kasu prodavnice.

„Hajde izvadi (pare)“ rekao je Čol zaposlenom radniku na kasi na šta je dobio odgovor „Ne ću ništa da uradim“, a zatim je podigao sekiru i tade je počeo brutalni napad. Migrant je sekirom udarao radnika po nogama, a tada je počelo rvanje na život i smrt, sa ulogom ko će imati kontrolu nad sekirom.

Hrabri radnik je uspeo da izbaci migranta iz prodavnice. Adab je u trenutku napada bio pod sutskim procesom, a trenutno je osuđen na 4 godine zatvora za napad iz marta prošle godine. U tom slučaju migrant se branio da je žrtvu napao jer mu je navodno uputila „rasističke uvrede“, što je pred sudom dokazano kao neistinito.

Od 2009 do 2017 godine Adab je osuđen za neverovatnih 90 prekršaja uključujući posed ilegalnog oružja, napad na policajca i pljačku.  Migrant je osuđen na 4 godine zatvora ali će imati mogućnost da izađe na uslovnu nakon samo 2 godine.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite