MIRJANA KARANOVIĆ: Dobro je da je NATO bombardovao Srbiju, kao kada histeričnima lupamo šamare! (VIDEO)

MIRJANA KARANOVIĆ: Dobro je da je NATO bombardovao Srbiju, kao kada histeričnima lupamo šamare! (VIDEO)

Na društvenim mrežama kruži novotkriveni snimak poznate glumice Mirjane Karanović koje je ujedno i pro-EU političarka i NVO aktivista, na kome govori da je bombardovanje Srbije u kome je poginuo veliki broj naših sugrađana bila dobra stvar i upoređuje Srbiju sa osobom koje je histerična i treba joj lupati šamare.

 

Video je pravljen za produkciju Peščanik poznatu po svojim ekstremno levičarskim i ultra-liberalnim stavovima, a Karanović na snimku koji se graniči sa govorom mržnje, širi predrasude o krivici Srba za ratove 90-ih. Uz melodramatičnu muziku u pozadini Karanovićeva govori o tome da smo „mi“ doneli odluke koje su dovele do nasilne smrti mnogih.

„Posle smo morali da srušimo sve one gradove i pobijemo sve one ljude i žene i decu, pa da onda i nas ubijaju“ kaže glumica koja redovno učestvuje na manifestacijama političkih nevladinih organizacija.

NATO je na kraju morao da nas bombarduje, da bi nas zaustavio, kao kada osobi u histeričnom napadu moraš da opališ šamara- rekla je glumica o intervenciji NATO pakta koja je rezultirala brojnim ratnim zločinima i ubijanju civila.

Ni predhodna ni aktuelna vlast predvođena SNS nije procesuirala izjave Mirjane Karanović kojima se opravdava agresija na našu zemlju i šire predrasude o Srbima kao glavnim krivcima za ratove na prostoru bivše Jugoslavije.

Bilans NATO bomardovanje Srbije bio je preko 4.000 ubijenih, i oko 12.000 ranjenih, a načinjena materijalna šteta se procenjuje na preko 100 milijardi.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite