U ZEMLJI OD 7 MILIONA: Vučić kaže da ako protiv njega bude i 5 miliona, on im neće ispuniti zahteve!

U ZEMLJI OD 7 MILIONA: Vučić kaže da ako protiv njega bude i 5 miliona, on im neće ispuniti zahteve!

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kaže da neće ispuniti nijedan zahtev opozicije, koliko god ih izašlo na ulice da protestuje i koliko dugo ti protesti trajali.

„Šetajte do mile volje, ja nijedan zahtev nikada neću da vam ispunim. Može i pet milona da vas se skupi. Možete samo da dobijete izbore, e kada dobijete izbore ispunjavajte ono što je narodu obećano“, rekao je Vučić. Republika Srbija prema poslednjem popisu ima nešto više od 7 miliona stanovnika.

On je delu opozicije, koja je sinoć organizovala protest u Beogradu pod nazivom „Stop krvavim košuljama“, rekao da mogu da šetaju koliko god hoće, samo da nikome ne razbijaju glave i da ne uništavaju imovinu.

Vučić je kazao da na skupu nije video mnogo mladih ljudi i ocenio da je šetao uglavnom srednji sloj i viši srednji sloj, te da treba preispitati zbog čega su oni nezadovoljni. On je kazao da sa protesta nije upućena ozbiljna poruka.

„Ja da popuštam ne pada mi napamet, nisam ni kada ste četiri meseca šetali svaki dan“, kazao je Vučić.

On se osvrnuo i na izveštavanje novinarke Studija B Barbare Životić o sinoćnjem protestu i objavama na društvenim mrežama posle toga i rekao joj da se ne plaši i da nastavi da radi svoj posao onako kako misli da treba.

Izvor; N1

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite