NAJDŽEL FARAŽ PORUČIO MAKRONU: Ti si zatucani fanatik bez razuma. siledžija i Pigmej! (VIDEO)

NAJDŽEL FARAŽ PORUČIO MAKRONU: Ti si zatucani fanatik bez razuma. siledžija i Pigmej! (VIDEO)

Doskorašnji predsednik UKIP-a i idejni tvorac Bregzita Najdežel Faraž definitivno nije fan Emanuela Makrone i njegovih EU politika. Opozicioni poslanik EU parlamenta je pre početka protesta Žutih prsluka predvideo da Francusku očekuju problemi i savetovao novinaru Foxa koji ga je intervjuisao da ne ide u Pariz. 

Prilikom poslednja 2 obraćanja javnosti na Fox News-u Najdžel Faraž je istakao da je Makron van kontakta sa realnošću. Poslanik EU parlamenta da ima grandiozne ideje i planove za evropski projekat dok mnogi delovi Francuske žive gore nego pre 20 godina.

U drugom intervjuu za Fox News malo pre protesta Žutih prsluka, Faraž je predvideo probleme u Francukoj, a ujedno i upozorio javnost na mentalitet Makrona kao i njegove opasne i ekstremne stavove, nazvavši Makrona evro-fanatikom.

Faraž je komentarisao militaristički plan Emanuela Makrona da formira posebna vojska Evropske unije koja bi bila pod direktnom komandom Brisela. Lider Bregzita je istakao da je on već 20 godina upozoravao javnost da postoje planovi za formiranje vojske EU, kao i da je Makronov rejting pred kolapsom upravo zbog takvih stavova.

„Jasno su rekli da im je plan da formiraju vojsku do 2025. godine i žele da ukinu pravo članica da stave veto na odluke kao što bi bio odlazak u rat. Mislim da će dobiti vojsku, ali će biti mala u smislu veličine“ rekao je Faraž.

Mislim da je Evropa bezbednija sa Amerikom i NATO-om, nego sa gomilom birokrata i pigmeja kao Makron, koji treba da vodi vojsku – poručio je Faraž.

„Ja volim Francuski i Franczuze, ali taj tip (Makron) je zatucan u zastareloj ideologiji, želi da napravi Sjedinjene Evropske Države i to ne možete da uradite kada ljudi imaju različite jezike i istorije. To je pogrešan pristup, ja želim Evropu suverenih država koje su prijatelji, a ne onih kojim vladaju siledžije kao on“ istakao je Faraž.

Najdžel Faraž je istakao da je on pristalica slobodne trgovine, razmene studenata i rešavanja prekograničnih problema, ali da Evropi za to nisu potrebni EU, Evropski sud i Evropski parlament.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite