SPREMNI DA PUCAJU: Policajci na skupu Marin Le Pen obarali ljude na zemlju i upirala puške! (VIDEO)

SPREMNI DA PUCAJU: Policajci na skupu Marin Le Pen obarali ljude na zemlju i upirala puške! (VIDEO)

Ukoliko vas policijsko nasilje i spremnost Makronove policije da se obračunava sa svojim građanima do sada nije dovoljno uznemirila, materijala je na pretek. 

Pored snimaka od proteklih dana na kojima policajci dave žene na ulici, muče građane pred kamerama unakaziju im lice udaranjem pendrecima po glavi o čemu je pisao naš portal, Francuska očito ima duboki problem sa policijskom buralnošću, koji se gura pod tepih jer je trenutna vlast u dobrim odnosima sa EU.

Šira javnost u našoj zemlji nije upoznata sa policijskom torturom tokom skupa 28. marta kada su policajci upirali puške i obarali na zemlju okupljene građane.

Protest je organizovan povodom ubistva Mariela Knol. Žene od 85 godina koja je kao dete izbegla slanje u koncetracioni logor, a ubijena je u Parizu od stane izbeglice (migranta) koji je izboo više  puta i zatim zapalio. Napad je motivisan verskom mržnjom, a svedoci su čuli migranta kako uzvikuje Alahu Akbar nakon ubistva.

Više o tom zločinu možete pročitati klikom OVDE.

Na navedenom skupu je bila pristutna i predsednica Nacionalnog okupljanja, Marin Le Pen koja je istaknuti borac protiv migrantskog nasilja, a u delu skupa na kome su bili njene pristalice došlo je do incidenata sa policijom.

U jednom trenutku policajac sa leđa obara čoveka koji udara o beton, a zatim pripadnik snaga policije upire pušku u civila, preteći mu da će ga ubiti.

Više o policijskom nasilju možete pročitati na sledećim linkovim:

Policajci guše ljude i guraju im prste u oči, moraju da na kolenima hodaju kroz Pariz! (VIDEO)
PRAVO LICE EU: Razbijene glave po Parizu, policajac golim rukama davi ženu na ulici! (VIDEO)
PAKAO EU: Makronova policija maltretirala invalida u kolicima, njih 20 tuklo jednog čoveka! (VIDEO)
(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Francuska policija čoveku iskidala meso sa usta!

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite