PSIHIČKI LABILAN: Junker u sred konferencije počeo da baca papire, sala u šoku! (VIDEO)

PSIHIČKI LABILAN: Junker u sred konferencije počeo da baca papire, sala u šoku! (VIDEO)

Pre samo dva dana Junker je snimljen kako pijan čerupa kosu ženi zaposlenoj u administraciji EU nakon čega je udario kameru, a danas je izazvao novi skandal.

Vođa komisije Evropske unije Žan Klod Junker pravi skandale na nedeljnoj bazi.

Tokom konferencije za novinare trenutno najmoćniji čovek u političkoj strukturi EU počeo je da se ponaša neurotično i da baca papire na pod. Na šok okupljenih Junker je uzeo hrpu pa pira i u sred konferencije ih je tresnuo na pod.

Tokom konferencije bilu si prisutni i Donald Tusk, kao i austrijski kancelar Sebastijan Kurc.

Više o skorašnjim skandalima Žan Klod Junkere možete pročitati u nastavku teksta: 

Evropljani su šokirani ponašanjem Žan Klod Junkera, a naročito činjenicom da uprkos konstantnim skandalima ostaje na najodgovornijoj funkciji unutar EU. Posle skandala sa teturanjem na NATO samitu i snimka na kome bez objašnjenja napušta konferenciju, dok su mediji preneli da mu je jedna cipela crna, a druga braon Žan Klod Junker je ponovo došao na posao u alkoholisanom stanju.

Vođa Evropske komisije poznat po šamaranju ljudi u evropskom parlamentu i nacističkom salutiranju učinio je nešto krajnje bizarno dok se pozdravljao sa kolegama zaposlenim u komisiji.

Žan Klod Junker je prišao ženi uhvatio je za kosu i počeo da je trese gore dole. Zbunjena žena se očito osetila neprijatno i sa začiđenim izrazom lica se okrenula ka kameri, a i Junkerovo obezbeđenje ga je posmatralo veoma čudno.

Lider evropske komisije je zatim poljubio drugu ženu koja je stajala na hodniku, da bi nakon toga produžio svojim poslom.

Ipak to nije bio kraj, da se ne radi samo o čudnom pozdravljanju već da nešto dublje nije bilo uredu pokazao je i kasniji snimak kada je Junker odlučio da udari kameru koja ga snima.

Predsednik komisije EU i trenutno najmoćniji čovek unutar evro-birokratije Žan-Klod Junker nedavno je došao na konferenciju sa predsednikom Južne Afrike u vidno alkoholisanom stanju sa jednom tamno braon i jednom crnom cipelom.

Tokom konferencije žena zaposlena u njegovoj pratnji pokušala je da nešto kaže Junkeru koji je nije čuo, a zatim je izašao sa govornice i stao na ivicu podijuma. Žena je upadljivo gledala dole, a posle par reči Junker se iznenada okrenuo i počeo da se tetura ka izlazu iz sale za konferencije.

Predsednik evropske komisije EU Žan-Klod Junker izazvao je diplomatski skandal kada je došao u vidno alkoholisanom stanju na gala večeru povodom NATO samita u Briselu. Britanski mediji su više puta kritikovali Junkera zbog alkholizma, a u medijim na ostrvu se pisalo da lider EU komisije pije od jutra i da ga je teško videti treznog jer je „mortus pijan pre 12“.

Tada je komisija EU je saopštila da Junker navodno nije bio pijan već je bolestan od izvesnog oboljenja po imenu Skiatika(Sciatica), koja mu otežava kretanje. Ipak uprkos želji prestavnika EU da igraju na saosećanje javnosti, ovo nije prvi put da je Junker pijan u javnosti o čemu svedoče brojni snimci na internetu, tako je Junker na primer pre par godina udarao šamare liderima EU koji su prilazili da se sa njim pozdrave.

Skandali vođe evropske komisije nisu samo povezani sa alkoholom. Junker se nadavno našao u skandalu po pitanju njegove porodice i nacističke prošlosti koju je političar iz Luksemburga pokušao da prikrije od javnosti. Naime Junkerov tast je bio osvedočeni nacista koji je progonio Jevreje u Luksemburgu, koji su zatim deportovani u nacističke logore.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite