UPAD U POLICIJSKU STANICU: Obradović zatekao Dijanu Hrkalović, šta bre ti radiš u Lučanima?! (VIDEO)

UPAD U POLICIJSKU STANICU: Obradović zatekao Dijanu Hrkalović, šta bre ti radiš u Lučanima?! (VIDEO)

Predsednik Dveri Boško Obradović je ušao u policijsku stanicu u Lučanima zbog hapšenja jednog stranačkog kolege, a unutra je zatekao visoku funkcionerku MUP-a Dijanu Hrkalović, nakon čega je izbio verbalni obračun.

Oko 19 časova u policijsku stanicu u Lučanima ušao je Boško Obradović sa svojim pristalicama, da traži puštanje njihovog aktiviste iz zatvora.

Kada je ugledao visoku funkcionerku MUP-a Dijanu Hrkalović koja obavlja funkciju državnog sekretara MUP-a na šta je predsavnik Dveri traži odgovor šta ona radi u malom mestu kao Lučani i da li je njeno prisustvo povezano sa izborima u toj maloj opštini.

Lider Dveri je poručio da policajci iz Lučana ne bi hapsili ljude po političkoj osnovi, da tu nije prisutna Hrkalovićka koja ima za cilj da natera policiju da sprovodi zahteve vlasti.

Istovremeno na vanrednoj konferenciji za medije u Lučanima, povodom hapšenja 5 aktivista Saveza za Srbiju članovi Predsedništva istakli su da je to potvrda da u Srbiji nema normalnih i poštenih izbora i istakli da će upravo zbog takvih stvari protestne šetnje u Beogradu biti sve masovnije.

Dok ne budu ispunjeni svi oni izborni uslovi oko kojih se cela opozicija u petak složila, u Srbiji više neće biti izbora ni na jednom nivou.

Pročitajte još:

MINISTAR STEFANOVIĆ PODNEO OSTAVKU: Sukob sa Vučićem oko incidenta u policijskoj stanici Lučani! (VIDEO)
SOROŠ UMIRE: Žute beonjače i pege na čelu, znak teškog oboljenja jetre! (VIDEO)
POZNATA ANALITIČARKA IZ SAD: Kosovo je džihadistička država, Amerika treba da podrži Srbiju!
NORVEŠKA POLICIJA: Izgubili smo kontrolu nad delom Osla, migranti siluju i dave žene po ulicama! (VIDEO)

Iako su režimski mediji pisali da planiramo da razbijamo glasačke kutije, to se neće desiti. Mi se upravo borimo protiv nasilja i za regularan izborni proces. Mi se nismo uplašili ni batinaša ni hapšenja. Preko 100 hrabrih ljudi koji su prihvatili da budu čuvari kutija kontrolisaće do kraja i isteraćemo na čistac sve što su radili,od paralelnih spiskova, fotografisanja glasačkih listića, gašenja lampi, pretnji i drugih neregularnosti- stoji u saopštenju SzS.

U uslovima koje smo danas imali u Lučanima, izbora više ne može biti. Odluka Predsedništva Saveza za Srbiju je da se nastavi borba za fer izborne uslove i da se pruži apsolutna podrška protestima koji se nastavljaju u subotu, 22. decembra – zaključuju u opozicionom savezu.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite