HLADAN TUŠ ZA TAČIJA: UN izričito potvrdile da Kosovo nije država

HLADAN TUŠ ZA TAČIJA: UN izričito potvrdile da Kosovo nije država

Ovim je jasno stavljeno do znanja celom svetu da Kosovo nije država i da se u okvirima UN poštuje teritorijalni integritet Srbije.

U toku je sednica Saveta bezbednosti UN na kojoj su prisutni predsednik Srbije Aleksandar Vučić i tzv. predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači, a na početku sednice desilo se nešto nesvakidašnje tokom predstavljanja predstavnika Beograda i Prištine.

Uvodni deo sednice SB UN bio je posvećen predstavljanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i lažnog predsednika kvazi države Kosovo Hašima Tačija, a tokom predstavljanja postalo je jasno zašto Kosovo nikad nije bilo niti će biti država.

Naime, tokom predstavljanja, Aleksandar Vučić oslovljen je kao predsednik Srbije, dok je bivši terorista, zločinac i tzv. predsednik Kosova, Hašim Tači, oslovljen samo kao gospodin Tači bez ikakve naznake njegove funkcije.

Ovim je jasno stavljeno do znanja celom svetu da Kosovo nije država i da se u okvirima UN poštuje teritorijalni integritet Srbije čijim se sastavnim delom smatra i južna srpska pokrajina.

Izvor: Alo

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite