Migrant iz Somalije se obukao u žensko, ušao u bolnicu i silovao ženu koje se porađala!

Migrant iz Somalije se obukao u žensko, ušao u bolnicu i silovao ženu koje se porađala!

Migrant iz Somalije je optužen da je seksualno napastvovao ženu tokom porođaja u Rimu za novu godinu. Samnozvani izbeglica iz Somalije je u bolnicu ušao tako što je prerušio u medicinsku sestru.

Ilustracija (Foto: Screenshot)

Italijanske novine La Stampa prenose da je Ali Abdeli (38) optužen da je provalio u deo bolnice Sant Eugenio u kome se vršio porođaj, nakon što je ukrao uniformu za medicinske sestre.  Kada ja ušao u sobu za porođaje zaskočio je ženu, stavio svoju nogu između njenih nogu i počeo da masturbira.

Žena koja je čekala na početak porođaja je počela da vrišti što su čuli doktori i medicinske sestre, nakon čega su pozvali i policiju. Abdela je u Italiji živeo 5 godina i dobio je pravo na boravak u zemlji. Migrant sada čeka suđenje za teško seksualno zlostavljanje i krađu.

Advokati silovatelja u aktu koji je postao klasična odbrana migranata pred evropskim sudovima traže psihjatrijsku evaluaciju napadača. Na pitanje medija šta je Ali Abdela tražio u bolnici advokat optuženog je izjavio „to samo Bog zna“, odbijajući da potvrdu činjenicu da je napadač svesno i planirano upao u bolnicu sa ciljem da počini silovanje trudnice.

Migranstsko nasilje bilo je ključna tema predhodnih izbora u Italiji, na kojima je anti-imigraciona koalicija Berluskoni-Salvini odnela pobedu. Ovakvi slučajevi nasilja šokirali su javnost u Italiji. Uprkos tome nije prestalo insistiranje velikog broja političkih NVO organizacija liberalnih i levičarskog spektra da se masovna migracija nastavi.

Nije poznato da li je pokušaj silovanja trudnice motivisan rasnom ili verskom mržnjom.

Izvor: Dnevna Gazeta/ Fox News

Original vest na engleskom možete pogledati klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite